Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Πολάκης επιμένει στην στοχοποίηση δικαστικών και δημοσιογράφων και αφήνει αιχμές για Τσίπρα

Ο Πολάκης επιμένει στην στοχοποίηση δικαστικών και δημοσιογράφων και αφήνει αιχμές για Τσίπρα
eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης συνεχίζει να εμμένει στην στοχοποίηση δικαστικών και δημοσιογράφων, επαναφέροντας την ανάρτηση στο Facebook που είχε κάνει ένα χρόνο πριν.

Μάλιστα ο Παύλος Πολάκης κινδύνεψε από αυτή την ανάρτηση να τεθεί εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του στο Facebook επαναφέρει την παλαιότερη και επίμενει στην ορθότητα της τότε απόφασής του να στοχοποιήσει δικαστικούς και δημοσιογράφους, δημοσιεύοντας ονόματα και φωτογραφίες με το σχόλιο «να καθαρίσουμε από αυτούς».

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Μου τα θύμισε το FB …ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023:Με αιτία και αφορμή την ανάρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη …. Ένα χρόνο μετά ,με τις εξελίξεις στο predator,με το έγκλημα των Τεμπών και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης ,με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου,με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών ,με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλη που μεσολάβησαν…..ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

Υγ: Γράφω «αιτία και αφορμή» καθώς είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετάκη στα Χανια παρά την ομόφωνη και χωρίς ΚΑΜΙΑ αντίρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματείας ,μετά τον εκβιασμό του Σταθάκη ο οποίος απαίτησε να βγει!!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις