Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

ΚΙΝΑΛ για ανάρτηση Πολάκη: “Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες – Ντροπή”!

ΚΙΝΑΛ για ανάρτηση Πολάκη: “Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες – Ντροπή”!
Facebook: Παύλος Πολάκης

Με ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ καυτηριάζει την ειρωνική ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο Facebook για τις πολύνεκρες φωτιές στην Καλιφόρνια.

“Την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία. Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή”, σχολιάζει ο Παύλος Χριστίδης.

Υπενθυμίζεται ότι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, απευθυνόμενος ρητορικά στην Ρένα Δούρου, ο κ. Πολάκης αναρωτιόταν σε ειρωνικό ύφος “γιατί δεν παραιτήθηκε ακόμα για τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια”.

Στη συνέχεια κατηγορεί ξανά τα “συστημικά μέσα ενημέρωσης για τις επιθέσεις που εξαπέλυαν στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου καθώς και τον τρόπο με τον οποίο είχαν καλύψει την φονική πυρκαγιά στο Μάτι”.

Πολάκης: Ολόκληρη η ανάρτηση:

“Ρένα Δούρου ακόμα να παραιτηθείς;;;;; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρούς στη Καλιφόρνια!!!!! Γιατί δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;; Υγ.Τα όσα έχετε κάνει δύο μήνες τώρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομών στο Μάτι γιατί άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λέει;;;; Μόνο τις μέρες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη…”, έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις