Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ψαριανός επιμένει με το “γκομενάκι” και όχι μόνο!

Ο Ψαριανός επιμένει με το “γκομενάκι” και όχι μόνο!

Με δυο tweet ξαναχτύπησε ο νυν ανεξάρτητος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός προκαλώντας όσους τον κατηγόρησαν για σεξισμό και δεν είχαν και άδικο.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με όσα έγραψε αποκαλώντας “γκομενάκι” την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου έγραψε στο πρώτο tweet:

«Πάντως επειδή σας βλέπω φουλ σοκαρισμένους εμένα άμα θέλει να με πει κανένας «γκομενάκι» ελεύθερα… Δε θα σας στείλω στην πυρά και δε θα σας ξεφωνίσω στο τουίτερ. Από κάποια ηλικία και μετά τα ξεχνάμε τα πολίτικαλι κορεκτ…». Όμως, με δεύτερο tweet ο Γρηγόρης Ψαριανός και με φωτογραφίες γυναικών πολιτικών από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεφεύγει εντελώς και γράφει: «Αθλιότητα Σεξισμός και Χυδαιότητα Ή Σεμνοτυφία Υποκρισία και Δηθενιά; – Αν λες γκομενάκι, δηλαδή όμορφη, είναι σεξισμός. Αν λες κοράκι, δηλαδή άσχημη, τι είναι;»

Στην ανάρτηση έχει φωτογραφίες, της Λυδίας Κονιόρδου, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, της Έφης Αχτσιόγλου, της Ρένα Δούρου, της Κατερίνας Νοτοπούλου, της Μυρσίνης Λοΐζου, της Όλγας Γεροβασίλη, της Ραλλίας Χρηστίδου, της Έλενας Κουντουρά, της Ραχήλ Μακρή, της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και της Ελένης Αυλωνίτου.

Δείτε τα tweet

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις