Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου – Ήξεραν τους κωδικούς ασφαλείας

Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου – Ήξεραν τους κωδικούς ασφαλείας

Μια δήλωση που έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τις φονικές πλημμύρες στη Γερμανία, όπου εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, «έφερε» τον Ρουβίκωνα στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή (23.07.2021), μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου και έγραψαν στους τοίχους της πολυκατοικίας όπου μένει.

«Στεναχωριέμαι ειλικρινώς για τους ανθρώπους που τους έχει βρει αυτό το κακό με τις πλημμύρες και όλα αυτά στη Γερμανία και το Βέλγιο. Όμως, είναι μία τιμωρία από τον Θεό κυριολεκτικώς, σε κάποιους οι οποίοι μας κούναγαν το δάχτυλο και μας έδειχναν σαν τριτοκοσμική χώρα. Μας λέγανε κάποιοι ότι δεν είστε προσεκτικοί, δεν κοιτάτε τις υποδομές σας», είχε δηλώσει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Το βίντεο που ανέβασε ο Ρουβίκωνας στο indymedia, φαίνονται τα μέλη του να φτάνουν στην πολυκατοικία όπου μένει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Το βίντεο έχει blur για να μη φαίνονται τα πρόσωπα, ξεθολώνει όμως τη στιγμή που ένα μέλος του Ρουβίκωνα βάζει τον κωδικό ασφαλείας (που υποτίθεται πως ξέρουν λιγοστοί άνθρωποι) για να ανοίξει δυο (!) πόρτες, πριν φτάσουν στο σημείο όπου έγραψαν: «Μπάμπη, ξεφτίλα, μισθοφόρε».

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Το περιστατικό καταδίκασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης. «Η επίθεση του Ρουβίκωνα στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου είναι απόλυτα καταδικαστέα. Στη Δημοκρατία τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση. Καμία ανοχή σε αυτές τις απαράδεκτες πράξεις!», έγραψε στο twitter.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις