Πολιτική

Ο Σαμαράς έγινε… Γιώργος και παίζει μπάλα στο πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Με τίτλο «Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο» η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο της τηλεοπτικό σποτ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το σποτ ξεκινά με μια ομάδα παιδιών να παίζει ποδόσφαιρο στο Ζάππειο. Όταν η μπάλα μπαίνει γκολ αλλά επειδή δίχτυα δεν υπάρχουν… ξεφεύγει. Τότε, εμφανίζεται ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και την κοντρολάρει με την άνεση του συνεπώνυμού του, Γιώργου.

Τα παιδιά πλησιάζουν τον πρωθυπουργό και ένα από αυτά του λέει: «ο πατέρας μου λέει πως τα πράγματα είναι δύσκολα».

Ο πρωθυπουργός κάθεται σε ένα από τα παγκάκια και αρχίζει να αναλύει το σχέδιό του για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση στα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε συναγερμό Ελλάδα και Ευρώπη για την ενεργειακή «καταιγίδα»: Το αίτημα της Αθήνας, τα αγκάθια και στη μέση ο ΕΦΚ
Η κυβέρνηση «ξεκλειδώνει» δημοσιονομικές εφεδρείες για πετρέλαιο θέρμανσης, οριζόντια αύξηση του επιδόματος θέρμανσης, επαναφορά του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους, αλλά και επέκταση της επιδότησης στο Diesel
Κυριάκος Μητσοτάκης 12