Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε βίντεο καταγγέλλοντας τη «γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μία ανάρτηση στα social media προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης για να επιτεθεί προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος μέσω βίντεο στους πολίτες, κάνει λόγο για «γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη».

Στο βίντεο που ανάρτησε στα social mediα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης συσχετίζει την αντιμετώπιση που είχαν από τα μέσα ενημέρωσης η πρόσκληση του ιδίου στους βουλευτές του κόμματός του «στο εξοχικό του για τριήμερο εργασίας, με έξοδα δικά του», και στο «να έχει ο πρωθυπουργός της χώρας εξοχικό – μεσοτοιχία με τον φυγά Χριστοφοράκο», κάνοντας λόγο για προπαγάνδα.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Το έχω πει από την πρώτη στιγμή, πριν καν εκλεγώ: Δε θα αφήνω αναπάντητη τη γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη, με τον μόνο τρόπο που έχω: μιλώντας σ’ εσάς απευθείας. Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να δανείσει ένας πρόεδρος το κόμμα του προκειμένου να πληρωθούν το δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι και να μπορέσουν να κάνουν γιορτές. Λογικό όμως είναι να κυβερνά ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 400 εκατομμύρια στις τράπεζες, που λειτουργεί δηλαδή εις βάρος των πολιτών. Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να καλεί ο Πρόεδρος ενός κόμματος του βουλευτές του στο εξοχικό του για τρήμερο εργασίας, με έξοδα δικά του. Λογικό όμως είναι να έχει ο πρωθυπουργός της χώρας εξοχικό – μεσοτοιχία με τον φυγά Χριστοφοράκο. Και να καλεί -σε άλλο του εξοχικό- τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Μπλίνκεν για επίσημες συνομιλίες, με έξοδα του Κράτους. Σε μία χώρα που η προπαγάνδα ορίζει το λογικό και το παράλογο, προσωπικά υπόσχομαι να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξεβολεύει το σύστημα Μητσοτάκη».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει απόβαση στα «κάστρα» Καραμανλή και Σαμαρά – Σε ρυθμούς εκλογών η ΝΔ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στην εκπομπή Live News του MEGA, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει περιοδείες στη Μεσσηνία και τις Σέρρες, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα «πανστρατιάς» σε υπουργούς, βουλευτές και στελέχη του κόμματος
Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
Βενιζέλος: «Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός μιλά στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, οφείλω να τον υποστηρίξω»
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήγησε γιατί στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν υπερασπίζεται τις ελληνικές θέσεις στον ΟΗΕ - Οι δύο δηλώσεις της Τουρκίας και οι αιχμές για την απουσία εθνικής συναίνεσης
Μητσοτάκης και Βενιζέλος
5
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νικολαΐδης διαψεύδει ότι αγόρασε σπίτι από πλειστηριασμό: «Οι συκοφάντες θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης»
Σε δήλωσή του, κάνει λόγο για προσπάθεια σπίλωσής του και υποστηρίζει ότι αγόρασε το ακίνητο το 2025 απευθείας από την ιδιοκτήτριά του - Τι αναφέρει για τις δικαστικές εκκρεμότητες
Αναστάσιος Νικολαΐδης, ΠΑΣΟΚ