Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύδει πρωτοσέλιδο που τον εμφανίζει ως μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος

Ο Στέφανος Κασσελάκης διαψεύδει πρωτοσέλιδο που τον εμφανίζει ως μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών!», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε νέα ανάρτησή του στο Twitter, διαψεύδοντας σημερινό (8.10.2023) πρωτοσέλιδο εφημερίδας που τον εμφανίζει ότι είναι μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι δεν είναι μέλος κανενός κόμματος, προσθέτοντας ότι από το 2007 στήριξε φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν και όχι το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ, ενώ τονίζει ότι επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός μου ως προς την εφημερίδα που δημοσίευσε το πρωτοσέλιδο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Δείτε τι σκαρφίστηκαν τα ακροδεξιά πιστόλια ανήμερα εκλογών! Να με εμφανίσουν ως Ρεπουμπλικανό. Ο οποίος μάλιστα, το 2023, την ώρα που συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, τάχα εγγραφόταν στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα στις ΗΠΑ!

Το “έγγραφό” τους έχει μέχρι και ψεύτικη διεύθυνση. Σας παραθέτω -όπως πάντα- την αλήθεια: Πληκτρολογώ τα πραγματικά μου στοιχεία και το σύστημα δεν με εμφανίζει εγγεγραμμένο σε κανένα κόμμα. Όμως δεν θέλω να κρύβομαι: Στήριξα φανερά το Δημοκρατικό Κόμμα και τους Ομπάμα – Μπάιντεν από το 2007.

Και οι μικρές δωρεές που έχω κάνει, ήταν πάντα στο Δημοκρατικό Κόμμα. Ως προς την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις