Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης διασκέδασε με σφηνάκια σε μπαρ στις Σπέτσες

Ο Στέφανος Κασσελάκης διασκέδασε με σφηνάκια σε μπαρ στις Σπέτσες

Στις Σπέτσες βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε με ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δημήτρης Κοτταρίδης, μεταδίδοντας την είδηση και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6», ο Στέφανος Κασσελάκης διασκέδασε με παρέα, ποτά και σφηνάκια σε μπαρ στις Σπέτσες. 

Την ίδια στιγμή, οι προβολείς είναι στραμμένοι στις επόμενες κινήσεις του, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται με μπαράζ αποχωρήσεων. Χθες, την πόρτα της εξόδου από το κόμμα άνοιξαν από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας, ο γραμματέας και 37 μέλη σε σύνολο 51 μελών, εξαπολύοντας πυρά εναντίον του κ. Κασσελάκη, ενώ νωρίτερα το Σάββατο (25.11.23) αποχώρησε και η Νεολαία του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου. 

«Η αλλαγή ηγεσίας και η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη δεν δείχνει ωστόσο να μπορεί να αντιστρέψει την πορεία διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αντιθέτως, η στρατηγική και μια σειρά ενεργειών του νέου προέδρου και της ηγετικής ομάδας δείχνουν να επιταχύνουν αυτή τη συνθήκη», τόνιζαν μεταξύ άλλων τα μέλη του που παραιτήθηκαν από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας.

Είχε προηγηθεί και η αποχώρηση 50 πανεπιστημιακοί από τη Θεσσαλονίκη, «καρφώνοντας» τον πρόεδρο του κόμματος για «διχασμό» και «ακροδεξιά τακτική».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις