Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης εύχεται για τη νέα χρονιά με βίντεο «γεμάτο» Αλέξη Τσίπρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διπλό μήνυμα στέλνει ο Στέφανος Κασσελάκης με μία ανάρτηση που δημοσίευσε στα social media. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται για τη νέα χρονιά με ένα βίντεο που περιλαμβάνει αρκετό Αλέξη Τσίπρα.

Με αφορμή την επερχόμενη αλλαγή από την παλιά στη νέα χρονιά, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο αρχίζει με τον Αλέξη Τσίπρα και στιγμιότυπα από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών του 2023.

Στη συνέχεια το βίντεο που «ανέβασε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος από τον ίδιο, καθώς και στιγμές με τους πολίτες στη διάρκεια περιοδειών του.

Στην αρχή του βίντεο υπάρχει η φράση από το ποίημα του Χικμέτ που είχε χρησιμοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας, «η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει», ενώ κλείνει με τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη «δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ» και το «Αντέξαμε. Αλλάζουμε. Ανεβαίνουμε».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 29,5% η ΝΔ, δεύτερος ο Τσίπρας με 15,5%, μάχη για την τρίτη θέση ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και Καρυστιανού
Εννιά κόμματα στη Βουλή σύμφωνα με την εκτίμηση ψήφου - Εξαϋλώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ που μένει εκτός - Διψήφιο ποσοστό Τσίπρα στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός
Ψηφοδέλτια μέσα σε κάλπη 28
Από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα έως το ενδεχόμενο κόμμα Σαμαρά: Σε τροχιά αναδιάταξης ο πολιτικός χάρτης της χώρας
Η επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού ανακατεύει εκ νέου την τράπουλα στην Κεντροαριστερά, οι διεργασίες ωστόσο επεκτείνονται πλέον πέρα από τα όρια της αντιπολίτευσης
Από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα έως το ενδεχόμενο κόμμα Σαμαρά: Σε τροχιά αναδιάταξης ο πολιτικός χάρτης της χώρας 68