Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε στο εκλογικό της ΝΔ στο Κιλκίς και υπέγραψε καπέλα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έστειλε μήνυμα ενότητας προς τη… Νέα Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην πόλη του Κιλκίς.

Συγκεκριμένα βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στον κεντρικό δρόμο της πόλης, και αφού χαιρέτισε τα τοπικά στελέχη, υπέγραψε καπέλα με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στα καπέλα υπέγραψε το μήνυμα το μήνυμα “ομόνοια στην Ελλάδα μας”.

Στη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς ο κ. Κασσελάκης υπενθύμισε ότι από αυτή την πόλη, πριν ένα χρόνο, είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο μήνυμα για τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών.

 

kasselakis kasselakis

 

«Πριν από ένα χρόνο, εδώ από το Κιλκίς, είχα βγάλει ένα βίντεο μήνυμα σχετικά με τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Έναν πατριωτισμό, ο οποίος τώρα φαίνεται ξεκάθαρα στη χώρα μας ότι ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος, από τη στιγμή που η ΝΔ έχει ένα μπερδεμένο μήνυμα με πολλές κωλοτούμπες και απλά κρίμα που δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι καπηλεύτηκε αυτό το ζήτημα και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο – Δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης με τον Σαμαρά
«Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που τα βγάζουν πέρα δύσκολα, πολλές από τις μειώσεις φόρων έχουν ήδη απορροφήσει την αύξηση των τιμών» - «Τα έργα που παραδίδουμε δεν έχουν σχέση με το χρόνο των εκλογών»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 84
Ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει σελίδα και περνά στην αντεπίθεση με αιχμή τη Novartis
Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν περιορίστηκε σε μια τυπική οργανωτική διαδικασία, αλλά κατέληξε σε αποφάσεις που συνδυάζουν πολιτική αντεπίθεση, οργανωτική ανασυγκρότηση και προετοιμασία
Η Ρένα Δούρου 13
«Μπρα ντε φερ» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 86 και τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Ιδιαίτερα επίκαιρη γίνεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για αναθεώρηση του άρθρου 16, επιχειρώντας να κατοχυρώσει το μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα των μη κρατικών πανεπιστημίων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης