Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά

Την έκπληξη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος προσήλθε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με συμμετέχοντες τους Δioνύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Η εκδήλωση γίνεται στο θέατρο Άλφα το οποίο είναι γεμάτος και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε τη μεγάλη έκπληξη και δίνει το παρών.

Μάλιστα όταν εμφανίστηκε επικράτησε αναταραχή, με την Έφη Αχτσιόγλου να λέει αμήχανα… «γεια σου Στέφανε» ενώ ο συντονιστής της εκδήλωσης Δημήτρης Τερζής είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «θα σας δώσω τον λόγο στη συνέχεια».

Εκδήλωση της Εφημερίδας των Συντακτών "Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;" με την συμμετοχή των Διονύση Τεμπονέρα, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Έφης Αχτσιόγλου, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Αχτσιόγλου: Να έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας

Από την πλευρά της η κ. Αχτσιόγλου τόνισε: « Έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας για το πως βλέπουμε τις προϋποθέσεις για να υπάρξει μία απάντηση καταρχάς κοινωνική αλλά και πολιτική απέναντι στην κυβέρνηση».

Χριστοδουλάκης: «Δεν συζητάμε για πρόσωπα αλλά για πολιτικές»

«Δεν συζητάμε για πρόσωπα αλλά για πολιτικές», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης.

Εκδήλωση της Εφημερίδας των Συντακτών "Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;" με την συμμετοχή των Διονύση Τεμπονέρα, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Έφης Αχτσιόγλου, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Εκδήλωση της Εφημερίδας των Συντακτών "Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;" με την συμμετοχή των Διονύση Τεμπονέρα, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Έφης Αχτσιόγλου, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024. 
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Νωρίτερα ο Διονύσης Τεμπονέρας είχε τονίσει πως «είμαστε εδώ να συζητήσουμε δημόσια και στο φως αυτό που συζητάει η κοινωνία. Τη σύγκληση των προοδευτικών δυνάμεων. Θέλουμε να θέσουμε το σωστό ερώτημα, όχι απέναντι στον Μητσοτάκη, «ποιος», αλλά «πώς». Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο»

«Είμαι υπέρ του διαλόγου, της συζήτησης και της αναζήτησης. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η «Νέα Αριστερά» θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενισχύουμε τη σχέση Ελλάδας – Γαλλίας μετατρέποντάς την σε μια ισχυρή, πολυεπίπεδη συμμαχία
«Η Ενισχυμένη Συνολική Στρατηγική Σχέση που υπογράψαμε πριν από λίγες ώρες, είναι μια ευρεία στρατηγική συμφωνία που αναβαθμίζει και εμβαθύνει ακόμη περισσότερο τις ελληνογαλλικές σχέσεις» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Κοινό μέτωπο Μακρόν – Μητσοτάκη: Ζητούν καθυστέρηση στην αποπληρωμή του χρέους της περιόδου Covid και νέα ευρωομόλογα
Ο Εμανουέλ Μακρόν ανέφερε ότι η Ευρώπη δανείστηκε την περίοδο της πανδημίας και δεν έχει νόημα να επιστρέψει τα χρήματα γρήγορα, χαρακτηρίζοντας αυτή την επιλογή λανθασμένη
Μητσοτάκης και Μακρόν 5
Μακρόν σε Μητσοτάκη: Μοντέλο οικονομικής προόδου η Ελλάδα – «Πιο κοντά από ποτέ οι δύο χώρες»
Ο Γάλλος πρόεδρος κάλεσε τις επιχειρήσεις της χώρας του να επενδύσουν στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στην ευθυγράμμιση των γεωστρατηγικών συμφερόντων ανάμεσα σε Αθήνα και Παρίσι
Μητσοτάκης και Μακρόν 5