Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε συνέντευξη από δημοσιογράφο στο Άργος

Η δημοσιογράφος δεν ξαφνιάστηκε και απάντησε σε όλα όσα τη ρώτησε ο Στέφανος Κασσελάκης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Άργος επισκέπτεται ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης κλέβοντας την παράσταση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την διάρκεια της περιοδείας του δεν έχασε την  ευκαιρία να πάρει συνέντευξη από μια δημοσιογράφο στο Άργος, καθώς πήρε από τα χέρια της κ. Κουρτέλη την κάμερα και ξεκίνησε να της κάνει ερωτήσεις.

Η δημοσιογράφος δεν ξαφνιάστηκε και απάντησε σε όλα όσα τη ρώτησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Στο τέλος μάλιστα την προέτρεψε να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής.

Το πρωί του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά και το Εμπορικό Κέντρο Άργους και μετά πήγε στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της περιοχής.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας στην συνέχεια επισκέφθηκε το εργοστάσιο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ της Ένωσης Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας-Ρέα και είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς, για θέματα που αφορούν την αγροτική ανάπτυξη και τις προοπτικές της περιοχής και κατόπιν επισκέφθηκε το Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας ANYFION.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή επίθεση Παύλου Μαρινάκη σε Αλέξη Τσίπρα: Να ζητήσει συγγνώμη ο «πρωθυπουργός των μουσαμάδων»
«Εγχειρίδιο πολιτικής απάτης» το πρόγραμμα Τσίπρα, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - «Μαζί με τον Γιώργο φεύγει μια διαφορετική εποχή», δήλωσε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Παύλος Μαρινάκης 19
Άδωνις Γεωργιάδης: «Η πλασμαφαίρεση είναι μία πολύ βαριά διαδικασία, γίνεται μόνο σε νοσοκομεία», λέει με αφορμή τον θάνατο Μαζωνάκη
«Σε κάθε πόλη υπάρχει ο οικείος ιατρικός σύλλογος και αυτός είναι υπεύθυνος για να ελέγχει τους γιατρούς στα προσωπικά τους ιατρεία», είπε ο υπουργός Υγείας
Αδωνις Γεωργιαδης