Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη νεκρή ζώνη και στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη νεκρή ζώνη και στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας

Τη νεκρή ζώνη από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη συνόδευαν τα μέλη της αποστολής του, καθώς και από την πρεσβεία της Ελλάδας στη Λευκωσία.

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θεώρησα καθήκον μου η πρώτη επίσκεψή μου εκτός Ελλάδας, να είναι εδώ στην Κυπριακή Δημοκρατία. Είχα μία εξαιρετικά παραγωγική συζήτηση με τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όπου συζητήσαμε πάρα πολλά θέματα ενδελεχώς. Από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισα τη σημασία που αποδίδουμε στην επανεκκίνηση των συνομιλιών, το συντομότερο δυνατόν, στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ, από εκεί που διεκόπησαν στο Κραν Μοντανά το 2017. Συνομιλίες για λύση διζωνικής-δικοινοτικής ομοσπονδίας προς όφελος του κυπριακού λαού, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, χωρίς εγγυήσεις και χωρίς κατοχικά στρατεύματα».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις