Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο έθιμο των μπότηδων: Θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο πατροπαράδοτο έθιμο του σπασίματος των μπότηδων κατά την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα συμμετείχε ο Στέφανος Κασσελάκης, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (4.5.24).

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ ανέβηκαν σε μπαλκόνι σπιτιού στην πλατεία Σπιανάδα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας και πέταξαν στάμνα.

«Έχει έρθει η ώρα για την πρώτη Ανάσταση εδώ στην Κέρκυρα, πάμε να σπάσουμε τους Μπότηδες! Και μετά πρώτα ο Θεός θα σπάσουμε και αυγά!», αναφέρει σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα το οποίο βάζει σκοτάδι αντί για φως στη χώρα μας», επισημαίνει στο μήνυμά του.

kasselakis kerkyra botides

kasselakis kerkyra botides

kasselakis kerkyra botides

Στον Στέφανο Κασσελάκη έχουν υποδεχτεί θερμά στην Κέρκυρα και δεν σταματά να βγάλει selfie με τον κόσμο.

 

Να σημειωθεί ανήμερα του Πάσχα θα ανταλλάξει ευχές στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας και τη Δευτέρα, θα επισκεφτεί τους Παξούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει σελίδα και περνά στην αντεπίθεση με αιχμή τη Novartis
Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν περιορίστηκε σε μια τυπική οργανωτική διαδικασία, αλλά κατέληξε σε αποφάσεις που συνδυάζουν πολιτική αντεπίθεση, οργανωτική ανασυγκρότηση και προετοιμασία
Η Ρένα Δούρου 6
«Μπρα ντε φερ» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 86 και τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Ιδιαίτερα επίκαιρη γίνεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για αναθεώρηση του άρθρου 16, επιχειρώντας να κατοχυρώσει το μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα των μη κρατικών πανεπιστημίων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
98