Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο έθιμο των μπότηδων: Θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα

Στο πατροπαράδοτο έθιμο του σπασίματος των μπότηδων κατά την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα συμμετείχε ο Στέφανος Κασσελάκης, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (4.5.24).

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ ανέβηκαν σε μπαλκόνι σπιτιού στην πλατεία Σπιανάδα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας και πέταξαν στάμνα.

«Έχει έρθει η ώρα για την πρώτη Ανάσταση εδώ στην Κέρκυρα, πάμε να σπάσουμε τους Μπότηδες! Και μετά πρώτα ο Θεός θα σπάσουμε και αυγά!», αναφέρει σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα χαλάσουμε τη σούπα σε όλο το σύστημα το οποίο βάζει σκοτάδι αντί για φως στη χώρα μας», επισημαίνει στο μήνυμά του.

kasselakis kerkyra botides

kasselakis kerkyra botides

kasselakis kerkyra botides

Στον Στέφανο Κασσελάκη έχουν υποδεχτεί θερμά στην Κέρκυρα και δεν σταματά να βγάλει selfie με τον κόσμο.

 

Να σημειωθεί ανήμερα του Πάσχα θα ανταλλάξει ευχές στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας και τη Δευτέρα, θα επισκεφτεί τους Παξούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις στο Ιράν: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, ενεργοποιήσαμε τη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων»
«Κοινός τόπος ότι ο έλεγχος του πυρηνικού και βαλλιστικού προγράμματος, ώστε να μην αποκτήσει το Ιράν πυρηνικό όπλο, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή»
Υπουργείο Εξωτερικών 6
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έγινε δεκτή από τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ενημέρωσε για την πρόοδο στις σχέσεις με την Ελλάδα
Η πρέσβης των ΗΠΑ συναντήθηκε ακόμη με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς, τον υπουργό Πολέμου, Πιτ Χέγκσεθ και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 9
Συνάντηση Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Ρήγας, στην Ουάσιγκτον
Η συνάντηση εντάσσεται στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑ - Στο επίκεντρο, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, η προστασία των χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης και Ρήγας