Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Κούγια: Τώρα ας μιλήσει η Δικαιοσύνη, αν της το επιτρέψει ο «παντελονάτος»

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Κούγια: Τώρα ας μιλήσει η Δικαιοσύνη, αν της το επιτρέψει ο «παντελονάτος»
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου

Απάντηση στον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, μετά την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου.

Μετά τη νέα παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη -που ζητάει από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, να ερευνηθεί αν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο ειδικά ως προς την κατεύθυνση προσβολής προσωπικών θεμάτων με ομοφοβικές προσεγγίσεις- ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας στην Ελλάδα».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «αμετανόητο» τον κ. Κούγια και καλεί τη Δικαιοσύνη να μιλήσει, «αν της το επιτρέψει ο κ. Κούγιας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ο “παντελονάτος” κ. Κούγιας επανέρχεται αμετανόητος στο ομοφοβικό του παραλήρημα μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ως προς τις αθλιότητές του εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

Συνεπής υβριστής και υποστηριχτής κακοποιητών, φτάνει στο σημείο να μιλήσει για «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας», υποκρινόμενος το θύμα, ενώ ο ίδιος είναι πολλαπλός θύτης της κοινής λογικής, της ευπρέπειας και κάθε έννοιας φιλότιμου.

Μιλάει για αυτοσεβασμό, αυτός που δεν σέβεται τίποτα.

Μιλάει για φίμωση αυτός που φωνάζοντας καλύπτει όλες τις άλλες φωνές.

Μιλάει για χούντα, όταν σ’ αυτά τα περιβάλλοντα βρίσκει αποδοχή και επιβράβευση.

Δήθεν αγανακτεί, αυτός που έχει κάνει κάθε σοβαρό άνθρωπο στη χώρα να αγανακτήσει μαζί του, για άλλη μια φορά.

Τώρα ας μιλήσει  η Δικαιοσύνη.

Αν της το επιτρέψει».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις