Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε μέλος του που συνομιλούσε με την 12χρονη στον Κολωνό

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε μέλος του που συνομιλούσε με την 12χρονη στον Κολωνό

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ διεγράφη καθώς συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με την 12χρονη από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από πλήθος ανδρών.

Υπενθυμίζεται πως ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει προφίλ του παιδιού στο διαδίκτυο και μέσω αυτού τον προσέγγιζαν άνδρες για βιάσουν την 12χρονη έναντι χρηματικής αμοιβής. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 212 άνδρες επικοινώνησαν με το προφίλ με σκοπό να βιάσουν την 12χρονη από τον Κολωνό… Όπως ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ένας από αυτούς τους άνδρες ήταν και μέλος του κόμματός του.

Ο άνδρας διεγράφη μετά το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ», όπου αποκαλύπτεται πως είχε επικοινωνία με το παιδί μέσω της «ροζ» εφαρμογής, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος είχε δώσει το κινητό της 12χρονης σε ακόμα τρεις άνδρες.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται πως το κόμμα επικοινώνησε με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου επιβεβαιώθηκε ότι όντως ένα από τα μέλη του κόμματος επικοινωνούσε με το παιδί. 

Άμεσα το μέλος διεγράφη, ενώ στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει «καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία”.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις