Πολιτική

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εφηύρε την προαιρετική υποχρεωτικότητα» σχολιάζουν κύκλοι της κυβέρνησης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αμήχανος συνεχίζει τα “ναι μεν, αλλά”. Τώρα έχει εφεύρει την προαιρετική υποχρεωτικότητα για να πει ότι είναι αντίθετος στη ρύθμιση που έφερε η κυβέρνηση για την υποχρεωτικότητα εμβολιασμών συγκεκριμένων επαγγελματικών κατηγοριών σε ευαίσθητες θέσεις» σχολίαζαν κυβερνητικοί κύκλοι για την κοινή δήλωση του Ανδρέα Ξανθού και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

«Όταν θέλεις να αρέσεις σε όλους, τελικά δεν αρέσεις σε κανέναν, που θα ‘λεγε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κούλογλου. Περιμένουμε ότι μετά την προαιρετική υποχρεωτικότητα, θα ακούσουμε για υποχρεωτική προαιρετικότητα» πρόσθεσαν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κακλαμάνης για την αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Πολύζου: «Κουμάντο στη Βουλή κάνει μόνο ο πρόεδρος»
Ο πρόεδρος της Βουλής απευθύνθηκε στους διαπιστευμένους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ξεκαθαρίζοντας πως η Βουλή τούς παρέχει πλήρη θεσμική κάλυψη και ότι έχουν δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στους χώρους του Κοινοβουλίου
Νικήτας Κακλαμάνης
Η Κωνσταντοπούλου συνέχισε στη Βουλή τον καβγά για την Πολύζου: «Εχει άλλο όνομα, πέσαμε θύματα απάτης όταν την βάλαμε υποψήφια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέφερε τις καταγγελίες της από το βήμα της Ολομέλειας, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στο κυλικείο των αστυνομικών και τη μήνυση της διαπιστευμένης συντάκτριας
Ζωή Κωνσταντοπούλου