Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά απαντήσεις για τη θητεία του Αθανασίου στο υπ. Δικαιοσύνης

Να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη Νέα Δημοκρατία και τον πρώην υπουργό, Χαράλαμπο Αθανασίου, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento σχετικά με τον βίο και την πολιτεία του Υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά, Χαράλαμπου Αθανασίου, που περιλάμβαναν από αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών, κατόπιν εισηγήσεών του στο (διορισμένο από τον υπουργό Δικαιοσύνης) Συμβούλιο Χαρίτων, μέχρι την αλλαγή του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, δημιουργεί και νέα ερωτήματα, τα οποία έρχονται να προστεθούν σε εκείνα της προηγούμενης εβδομάδας, τα οποία παραμένουν ακόμα αναπάντητα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει.
«Η ΝΔ, και ο κ. Αθανασίου προσωπικά, που αυτοπροβάλλονται ως προστάτες της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, και ομνύουν στη νομιμότητα, οφείλουν να δώσουν, αυτή τη φορά, συγκεκριμένες απαντήσεις στους πολίτες”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φαραντούρης για Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Προεκλήθην – Στην προσβολή δεν μπορείς να σιωπάς, μακριά από εμάς ο σεξισμός»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ δίνει τη δική του εκδοχή για την κόντρα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και επιμένει ότι «αντιπαρατίθεμαι πάντα πολιτικά και όχι προσωπικά»
Σδούκου και Φαραντούρης
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για Αλκέτ Ριζάι: Θα διαφωνούσα να πάρει άδεια αλλά είναι θέμα του νόμου
«Θα συλληφθεί, όπως συλλαμβάνονται όλοι, και θα δείτε στη συνέχεια πόσο η κεκτημένη ταχύτητα της αστυνομίας πόσες ακόμα επιτυχίες θα έχει» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κάνει καλύτερα βίντεο απ’ ότι κυβερνά τον τόπο – Παλιό το κόλπο να τάζεις εκ του ασφαλούς για να γίνεις ευχάριστος
«Αν ήμασταν καλύτερα επί ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει γιατί έστειλε στον εξώστη και εξαφάνισε όλους όσους κυβέρνησε μαζί τους; Προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία»
Παύλος Μαρινάκης
5