Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Ταραντίλης απάντησε στον Τσίπρα για την Αθηνών – Λαμίας με εικόνες από το ‘17

Ο Ταραντίλης απάντησε στον Τσίπρα για την Αθηνών – Λαμίας με εικόνες από το ‘17

Την άμεση αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσαν οι αιχμές που άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας τις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας.

«Οι πολίτες ζητούν υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από μια πρωτοφανή κακοκαιρία κι όχι κομματικούς καυγάδες. Γι’ αυτό ακριβώς επί 3 ημέρες έχουμε αποφύγει να απαντήσουμε στις διαρκείς ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα και όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε διάταξη μάχης για την οργανωμένη αποκατάσταση ζημιών» αντέδρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

Μάλιστα δημοσιοποίησε φωτογραφία και βίντεο από χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2017, μικρότερης έντασης, όπως επισημαίνει, επί διακυβέρνησής ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι τότε «χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους, όχι για λίγα λεπτά όπως είπε, αλλά επί 8 ώρες στην Αθηνών- Λαμίας».

«Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας» πρόσθεσε.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι όλες οι κυβερνήσεις, και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχαν να αντιμετωπίσουν έντονα καιρικά φαινόμενα.. «είχαν πάντα μία έγνοια: Να μην κλείσουν κεντρικοί δρόμοι, να μην αποκλειστούν άνθρωποι στα σπίτια και κυρίως να μην κλείσει η Εθνική Οδός». «Και έρχεται η Ν.Δ. και κλείνει μόνη της την Εθνική οδό» πρόσθεσε.

« Ωραίοι είστε ρε παιδιά. Πραγματικά δεν είχαμε σκεφτεί και εμείς να το κάνουμε» συνέχισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χειροκροτούμενος από τους βουλευτές του κόμματος του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις