Πολιτική

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος οριστικά στον Βόρειο Τομέα Β´ Αθήνας

Στον Βόρειο Τομέα της Β’ Περιφέρειας Αθηνών θα είναι, οριστικά, υποψήφιος ο Θόδωρος Ρουσόπουλος στις επικείμενες εθνικές εκλογές.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο πριν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναχωρήσει για το ταξίδι του στις ΗΠΑ και “έδωσαν” και τυπικά τα χέρια για να είναι ο πρώην υπουργός υποψήφιος στον Β’ Τομέα.

«Η συμμετοχή στα κοινά δεν είναι παρόρμηση της στιγμής, ούτε προσωπικό στοίχημα, αλλά συνειδητή επιλογή. Συστρατεύομαι στην πολιτική αλλαγή που θα φέρει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την ελπίδα που δίνει στην πατρίδα μας. Με οδηγό μια νέα νοοτροπία παντού. Στην πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία. Δουλειές για περισσότερους Έλληνες. Να μη φεύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό. Σεβασμός στην αξιοπρέπεια όσων πάλεψαν μια ολόκληρη ζωή και έφτασαν σήμερα να νιώθουν ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι. Η πολιτική αλλαγή είναι στα χέρια μας», δήλωσε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος μετά την οριστικοποίηση της υποψηφιότητάς του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή για τη βία και την τρομοκρατία με φόντο τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Να βρεθούν οι δολοφόνοι», «Σας ξαναβγαίνουν φοβικά σύνδρομα»
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντάλλαξαν βαριές αιχμές στην Ολομέλεια, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση κατά στελεχών της ΝΔ που κόστισε τη ζωή στη Βάγια Νέστορα, ενώ η συζήτηση για το Ταμείο Ανάκαμψης πέρασε σε δεύτερο πλάνο
Βουλή
Αλέξης Τσίπρας: Η κατοικία είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο για λίγους
Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε το στεγαστικό πρόβλημα «εκρηκτικό», υποστηρίζοντας ότι ολοένα και περισσότεροι νέοι εξακολουθούν να διαμένουν με τους γονείς τους ακόμη και μετά τα 30 ή τα 35 τους χρόνια
Αλέξης Τσίπρας