Πολιτική

Ο Τσακαλώτος τρολάρει Πελώνη από τα παλιά που τον αποκαλούσε «Θεό»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες για tweets που είχε κάνει η Αριστοτελία Πελώνη, όταν ήταν ακόμη δημοσιογράφος. Ένα απ’ αυτά αφορούσε και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

«Είναι Θεός ο Τσακαλώτος. Αυτό» είχε γράψει το 2015 η Αριστοτελία Πελώνη. Και το screenshot από το tweet αυτό «έπεσε» στα… χέρια του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«Υπερβάλλετε…» έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανεβάζοντας στο Facebook το tweet της Αριστοτελίας Πελώνη. Και προστέθηκε σε εκείνους που βάζουν το hashtag #Πελωνη_σβηνε, που σαρώνει τις τελευταίες ώρες στο twitter.

 

Η ίδια η Αριστοτελία Πελώνη, πάντως, κάθε άλλο παρά διάθεση να σβήσει τα παλιά tweets της έχει. Tweets που δεν ήταν διόλου κολακευτικά για την κυβέρνηση Σαμαρά, δηλαδή την κυβέρνηση του νυν κυβερνώντος κόμματος.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε, την Πέμπτη (15.04.2021) κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, αν θέλει «να σχολιάσετε παλαιότερες αναρτήσεις σας στο Twitter για συγκεκριμένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που εκπροσωπείτε σήμερα; Τίθεται θέμα παραίτησής σας; Συνεχίζετε να έχετε την ίδια άποψη με όσα γράφατε στο παρελθόν;» η Αριστοτελία Πελώνη απάντησε: «Εγκαλούμαι επειδή έγραφα ως δημοσιογράφος ή επειδή δεν έσβησα τα tweet όπως έκαναν άλλοι; Φτηνή τακτική που χρησιμοποιούν οι τυμβωρύχοι του διαδικτύου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιστολή Κοβέσι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την τροπολογία Φλωρίδη: «Σοβαρές αμφιβολίες» για τη συνεργασία των ελληνικών αρχών
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία καταγγέλλει αρνητικές επιπτώσεις στην ανεξαρτησία και τη λειτουργία της στην Ελλάδα - Στο στόχαστρο οι αλλαγές στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
Λάουρα Κοβέσι και Γιώργος Φλωρίδης 5
Μαρία Νεγρεπόντη για το κόμμα Καρυστιανού: Ακόμη δεν έχει συγκροτημένο οικονομικό πρόγραμμα – Μην αντιμετωπίζουμε τη δραχμή σαν μπαμπούλα
«Δεν θα έρθει η δραχμή αν και θέλω να σας παραπέμψω στον Επστάϊν και σε αυτά που λέει για την δραχμή όσο οικτρός και αν ήταν ο Επστάιν ότι θα ήταν καλύτερα η Ελλάδα αν ήταν με την δραχμή αν ήταν με το ευρώ», τόνισε το στέλεχος του πολιτικού φορέα της Μαρίας Καρυστιανού
H Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη στέλεχος του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού
37