Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Τσίπρας μιλούσε ο Βενιζέλος “κάρφωνε”! “Θα μας προσκυνάτε”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Παράλληλη αντεπίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που μιλούσε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε την ίδια ώρα από το βήμα της Ολομέλειας ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. «Λυπηθείτε την χώρα…» είπε σε Πρωθυπουργό και Κυβέρνηση ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος συμπληρώνοντας: «’Ελεος με τις επιπολαιότητες και τους ερασιτεχνισμούς σας…».

«Προς Θεού μην διαπραγματεύεστε άλλο με αυτόν τον τρόπο …» είπε δηκτικά ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και σημείωσε: «Το θέμα δεν είναι αν η αντιπολίτευση επιθυμεί άλλη κυβέρνηση, αλλά το ερώτημα είναι πως αισθάνεται η σημερινή κυβέρνηση…» και την προέτρεψε « αναλάβετε την ευθύνη σας και Κυβερνήστε επιτέλους…».

“Καρφιά” και για τα tweets

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε την Κυβέρνηση για τον τρόπο που πολιτεύεται και στα εθνική θέματα, για το προσφυγικό αλλά και τα άστοχα «ιπτάμενα» tweets που ανάρτησε ο Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στους προσωπικούς του λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσαν πολιτική «εμπλοκή» με αποτέλεσμα να τα αποσύρει…

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επίσης «ξεσπάθωσε» σε ό, τι αφορά την πορεία της οικονομίας και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κατλογίζοντας «εξαέρωση του χαρτοφυλακίου τους και αφελληνισμό…». Μίλησε για ένα «παλαιό σχέδιο του πρώτου υπουργού Οικονομικών των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Γιάνη Βαρουφάκη που υπήρχε στα κείμενά του…».

Και «σήκωσε το γάντι» περί εξεταστικής επιτροπής για το PSI που είχε προτείνει ο Πάνος Καμμένος λέγοντας « ναι, στην ανασύσταση της εξεταστικής επιτροπής των πραγμάτων της Βουλής για να εξεταστούν και τα τρία Μνημόνια, το κούρεμα χρέους και όλες οι ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών…» ώστε όπως είπε « να τα εξετάσουμε όλα. Να υπάρξουν ιστορικές και παιδαγωγικές ανασκευές και να διασκεδάσει ο λαός με τις ανακολουθίες σας…».

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μάλιστα, είπε για την κυβερνητική δυσφήμιση που έχει γίνει στο PSI πως «θα την βλέπετε με το κιάλι την διαπραγμάτευση του 2012 και θα την προσκυνάτε…».

Σχετικά με την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό των Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για «εθνική δημαγωγία» και «κυβερνητικό τυχοδιωκτισμό…» καθώς και γιατί ενεπλάκη σε αυτή την υπόθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε