Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Β. Μιχαλολιάκος υποψήφιος της ΝΔ στο Δήμο Πειραιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, την απόφαση πήρε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς που έκαμψε και τις επιφυλάξεις του βουλευτή.

Ο βουλευτής Πειραιά και υπεύθυνος του τομέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος θα είναι ο υποψήφιος του κόμματος για τον Δήμο του Πειραιά.

Η απόφαση έχει ληφθεί και θα ανακοινωθεί επισήμως από τον ίδιο τον κ. Μιχαλολιάκο την Τετάρτη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει γι αυτό τον σκοπό στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ.

Τους τελευταίους δύο μήνες είχαν γίνει αρκετές βολιδοσκοπήσεις από την Ρηγίλλης σε διάφορα πρόσωπα, τα οποία είχαν αρνηθεί.  Ο κ. Μιχαλολιάκος στις αρχές του καλοκαιριού είχε δηλώσει δημοσίως ότι δεν θα είναι εκείνος υποψήφιος.

Είχε προβάλλει θέμα ηθικής τάξεως, καθώς ως υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης έχει βασικό λόγο για τα χρίσματα που δίνει το κόμμα.

Τελικώς, όμως, υποχώρησε όταν του το ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η Ρηγίλλης λέει ότι ο κ. Μιχαλολιάκος κρίθηκε ως πλέον κατάλληλος για να διεκδικήσει τον Δήμο απέναντι στον κ. Γιάννη Μίχα που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τον κ.Πέτρο Μαντούβαλο ο οποίος κατεβαίνει ως ανεξάρτητος, υποστηριζόμενος από τον ΛΑΟΣ. Ο κ. Μαντούβαλος ο οποίος ήταν βουλευτής της ΝΔ στοχεύει στο ίδιο κοινό κεντροδεξιών ψηφοφόρων και έχει προσεταιριστεί και τοπικούς παράγοντες, φιλικούς στη ΝΔ.

Η Ρηγίλλης, πάντως, υποστηρίζει ότι ήδη από την στιγμή που μαθεύτηκε η υποψηφιότητα του κ. Μιχαλολιάκου, στο λιμάνι το κλίμα αλλάζει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε