Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποχαιρετά τον Κάρολο Παπούλια

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποχαιρετά τον Κάρολο Παπούλια

Ο Κάρολος Παπούλιας «κέρδισε δικαίως την καθολική εκτίμηση του συνόλου του πολιτικού κόσμου και του λαού», αναφέρει σε δήλωσή του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Με μια συγκινητική δήλωση αποχαιρέτισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον Κάρολο Παπούλια, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (26.12.2021) σε ηλικία 92 ετών.

Θεωρώ προνόμιο και τιμή που τον έζησα από κοντά και συνεργάστηκα μαζί του, αναφέρει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Όλη η δήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

«Με βαθύ σεβασμό αποχαιρετούμε τον πρ. ΠτΔ Κάρολο Παπούλια. Έναν οραματιστή πολιτικό που ελάμπρυνε με το ήθος, τη μεγαλοψυχία, την ευγένεια του χαρακτήρα του και την αγωνιστική του διαδρομή, την πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Υπηρέτησε την Πατρίδα με προσήλωση κι ευθύνη, υπερασπιζόμενος με σθένος τα εθνικά μας δίκαια. Πορεύτηκε με πραότητα και σύνθεση απέναντι σε όλες τις μορφές διχασμού και τις στείρες αντιπαραθέσεις σε καιρούς δύσκολους, αποβλέποντας στη σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων και την ενότητα του Έθνους.

Μέσα από την πορεία ζωής, που συνειδητά ακολούθησε, κέρδισε δικαίως την καθολική εκτίμηση του συνόλου του πολιτικού κόσμου και του λαού.

Θεωρώ προνόμιο και τιμή που τον έζησα από κοντά και συνεργάστηκα μαζί του.

Αιωνία η μνήμη του».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις