Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Βαρουφάκης απαντά στον Μοσκοβισί για τα… “παραμύθια”

Βαρουφάκης Μοσκοβισί

Αν και το βιβλίο για το οποίο τσακώνονται Γιάνης Βαρουφάκης και Πιέρ Μοσκοβισί ονομάζεται “Adults (σ.σ. ενήλικες) in the room”, κανείς από τους δυο δεν συμπεριφέρεται έτσι. Ως ενήλικας δηλαδή.

Τα όσα αναφέρει ο Γιάνης Βαρουφάκης στο βιβλίο του έχουν προκαλέσει (καιρό τώρα) αντιδράσεις. Για τους δικούς του λόγους ο Πιέρ Μοσκοβισί το… θυμήθηκε και τη Δευτέρα (04.12.2017) κατά τη διάρκεια του Eurogroup.

Και κάπου ανάμεσα στην εκλογή του νέου προέδρου (Μάριο Σεντένο στη θέση του Γερούν Ντάισελμπλουμ) και της αξιολόγησης που “έκλεισε”, θυμήθηκε και τον Βαρουφάκη. Και το βιβλίο του.

Τι είπε ο επίτροπος Οικονομικών; Ότι το βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών είναι παραμύθια για παιδιά. Αλλά εκείνο που… “πόνεσε” περισσότερο ήταν η ατάκα περί παράνοιας. «Η ιστορία του Eurogroup πρέπει να γραφτεί χωρίς παράνοια και ψέματα», είπε.

Ο Βαρουφάκης “σήκωσε” το γάντι

Και σιγά που θα το άφηνε αναπάντητο ο Γιάνης Βαρουφάκης. Η απάντηση στον Πιέρ Μοσκοβισί ήρθε μέσω twitter.

«Ας μου επιτρέψει ο κ. Μοσκοβισί να του θέσω την ίδια ερώτηση που έθεσα στον κ. Σόιμπλε: Σε ποιά παράγραφο, σε ποιά σελίδα, σε ποιό κεφάλαιο του βιβλίου μου υπάρχει έστω και η παραμικρή ανακρίβεια όσον αφορά κάτι που είπε ή έκανε; Όλα τα άλλα περιττεύουν», έγραψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις