Πολιτική

Ο Χάρης Ρώμας κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές!

Την απόφασή του να κατέβει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές, στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικα 90.1 FM», ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε ότι υπήρξε συμφοιτητής στην ιατρική σχολή με τον κ Πατούλη και ο ίδιος του έκανε την πρόταση πριν από λίγο καιρό.

«Υπήρξα φοιτητής στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συμφοιτητής μου Γιώργος Πατούλης μου έκανε την πρόταση να κατέβω στην περιφέρεια μαζί του και σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία να ασχοληθώ και εγώ με τα κοινά και να αναμετρηθώ. Είναι μια πρόκληση, νομίζω ότι έχω τις δυνατότητες να το κάνω, δεν ξέρω βέβαια τι έχω να αντιμετωπίσω», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Ρώμας.

Συμπλήρωσε, δε, ότι θα ασχοληθεί κυρίως στον τομέα του πολιτισμού και πρόσθεσε πως η πολύ μεγάλη παθογένεια του πολιτικού συστήματος είναι η πόλωση. «Θα ασχοληθώ με τον τομέα του Πολιτισμού όμως η συμφωνία μας είναι πως δεν κατεβαίνω κάτω από μια στενή κομματική ταυτότητα. Καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει πόλωση, από τη στιγμή που έχει ειπωθεί και το περίφημο ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν σίγουρα η πόλωση θα είναι δεδομένη», τόνισε.

«Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό, αυτό που λέω και θα λέω πάντα είναι πως μια πολύ μεγάλη παθογένεια της χώρας είναι ο διχασμός και πρέπει να εκλείψει. Θα πάρω μέρος σε προεκλογικές τηλεοπτικές συζητήσεις . Φτιάχνουμε ένα σχέδιο που θα μπορέσει να βοηθήσει τον πολίτη και εμένα με ενδιαφέρει να καταθέσω και να προσθέσω κάτι σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω αλλά εγώ θα το κάνω», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 9
Ευάγγελος Βενιζέλος σε Γιώργο Γεραπετρίτη για το μεταναστευτικό: Γιατί η κυβέρνηση έπρεπε τώρα να προκαλέσει τη συζήτηση για το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ;
«Ο ίδιος όμως προσυπέγραψε και υποστήριξε την επίσημη κυβερνητική δήλωση ότι λαμβάνονται μέτρα «κατά παράβαση των υποχρεώσεων που προβλέπονται στη Σύμβαση»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14