Πολιτική

Ο Χαρίτσης καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάλεσμα στα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης απευθύνει ο Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.  

«Υπερασπιζόμαστε σήμερα το δημόσιο πανεπιστήμιο και το Σύνταγμα της χώρας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραβιάζει ανερυθρίαστα το Σύνταγμα. Καλούμε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας να καταθέσουμε από κοινού πρόταση δυσπιστίας. Δεν χωρούν μισόλογα. Να αναλάβουν οι προοδευτικές δυνάμεις το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Χαρίτσης στον απόηχο του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Την ίδια ώρα, θέσεις «μάχης» παίρνουν σήμερα, Τετάρτη (06.03.24) στην Ολομέλεια της Βουλής η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση για το νομοσχέδιο για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια, το οποίο ψηφίζεται την ερχόμενη Παρασκευή.

Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση φέρνει στα… «χαρακώματα» τη Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για την άρνηση τους να στηρίξουν το νομοσχέδιο για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Βαρθολομαίο να στεφανώσει Κωνσταντίνο και Σάκκαρη τον Σεπτέμβριο του 2027: «Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποκάλυψε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για τον γάμο, ο οποίος προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του προσεχούς έτους
Κυριάκος Μητσοτάκης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
142
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
70