Πολιτική

Ο “YPO” στέλνει… προεκλογικό μήνυμα κατά του φασισμού! video

Πολιτική τοποθέτηση έκανε ο ράπερ YPO, λίγες ώρες μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Γκάζι.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Το βράδυ της Τετάρτης, 15.05.2019, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με καλλιτέχνες στο Γκάζι, με αφορμή τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ένας εξ αυτών ήταν και ο ράπερ YPO, γνωστός για το τραγούδι “Μαμά” που κάνει πάταγο το τελευταίο διάστημα.

[read4more]

Ο YPO μάλιστα φαίνεται σε βίντεο να… εξηγεί στον πρωθυπουργό τι… σημαίνει το τραγούδι αυτό και λίγες ώρες μετά, μέσα από το Facebook κάνει μια πολιτική τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μια παρέα αγοριών που συζητούν αν “παίζει κάνα live αυτές τις μέρες“.

Τότε -κι ενώ βέβαια το “μαμά” ακούγεται ως “χαλί” στο βίντεο- εμφανίζεται ο YPO, ο οποίος τους απαντά ότι αυτό το μήνα δεν “παίζει” κάποιο live διότι “αυτό το μήνα ψηφίζουμε”.

Ένας νεαρός του απαντά “ποιος τις χ@@ζει τις εκλογές“, για να επανέλθει ο ράπερ με ένα μήνυμα κατά του φασισμού, καλώντας τους νέους ανθρώπους να βάλουν το φίδι πίσω στην τρύπα του!

«Να ψηφίσεις κατά νου, bro. Να ψηφίσεις αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Ευρωεκλογές είναι και σας δίνουν το δικαίωμα. Η ψήφος σας είναι σφαίρα. Χρησιμοποιείστε καλά το όπλο σας και πού πρέπει να τη δώσετε. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε αυτούς όλους. Το φίδι πρέπει να πάει ξανά πίσω στην τρύπα του. Καταλάβατε;» είναι το μήνυμα του «Ύπο».

Δείτε το βίντεο του YPO

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος ο Παύλος Πολάκης για συκοφαντική δυσφήμιση του Σταμάτη Πουλή – Το Εφετείο του επέβαλε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή
«Ο εκβιασμός δεν πέρασε και εμείς οφείλουμε να καταδικάσουμε πολιτικά και στην κάλπη αυτές τις συμπεριφορές, ώστε να μην τις ξαναζήσουμε ποτέ», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Παύλος Πολάκης