Πολιτική

Ο “YPO” στέλνει… προεκλογικό μήνυμα κατά του φασισμού! video

Πολιτική τοποθέτηση έκανε ο ράπερ YPO, λίγες ώρες μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Γκάζι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το βράδυ της Τετάρτης, 15.05.2019, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με καλλιτέχνες στο Γκάζι, με αφορμή τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ένας εξ αυτών ήταν και ο ράπερ YPO, γνωστός για το τραγούδι “Μαμά” που κάνει πάταγο το τελευταίο διάστημα.

[read4more]

Ο YPO μάλιστα φαίνεται σε βίντεο να… εξηγεί στον πρωθυπουργό τι… σημαίνει το τραγούδι αυτό και λίγες ώρες μετά, μέσα από το Facebook κάνει μια πολιτική τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα έχει αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μια παρέα αγοριών που συζητούν αν “παίζει κάνα live αυτές τις μέρες“.

Τότε -κι ενώ βέβαια το “μαμά” ακούγεται ως “χαλί” στο βίντεο- εμφανίζεται ο YPO, ο οποίος τους απαντά ότι αυτό το μήνα δεν “παίζει” κάποιο live διότι “αυτό το μήνα ψηφίζουμε”.

Ένας νεαρός του απαντά “ποιος τις χ@@ζει τις εκλογές“, για να επανέλθει ο ράπερ με ένα μήνυμα κατά του φασισμού, καλώντας τους νέους ανθρώπους να βάλουν το φίδι πίσω στην τρύπα του!

«Να ψηφίσεις κατά νου, bro. Να ψηφίσεις αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Ευρωεκλογές είναι και σας δίνουν το δικαίωμα. Η ψήφος σας είναι σφαίρα. Χρησιμοποιείστε καλά το όπλο σας και πού πρέπει να τη δώσετε. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε αυτούς όλους. Το φίδι πρέπει να πάει ξανά πίσω στην τρύπα του. Καταλάβατε;» είναι το μήνυμα του «Ύπο».

Δείτε το βίντεο του YPO

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 5
Τα μαζεύει ο Φρέντι Μπελέρης μετά τις αντιδράσεις: Ανακαλώ τα όσα είπα για τον Κασιδιάρη, η αποστροφή μου ήταν άστοχη
«Αυτή είναι και η διαχρονική στάση μου: να στέκομαι απέναντι σε αντιλήψεις και πρακτικές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες και να δίνω μάχες ώστε οι συμπολίτες μας να μην παρασύρονται σε επικίνδυνα μονοπάτια»
O Φρεντι Μπελέρης 159
Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επενδύσεις και Κυπριακό στην ατζέντα – Με μηνύματα προς την Τουρκία η ομιλία στον ΟΗΕ
Ο Μητσοτάκης θα υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα αποτελεί ασφαλή και φιλόξενη χώρα εγκατάστασης των περιφερειακών δραστηριοτήτων διεθνών εταιρειών, με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς για τα στελέχη τους
Κυριάκος Μητσοτάκης 5
ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ: Ο Μπελέρης εκθειάζει τον Κασιδιάρη και ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη συναντήθηκε με συνομιλητή του
Το ΠΑΣΟΚ ζητά από την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αποδοκιμάσει δημοσίως τον ευρωβουλευτή της Φρέντι Μπελέρη
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης 6
Παύλος Μαρινάκης: «Προφανώς και μας καλύπτουν οι εξηγήσεις Πλεύρη για την υπόθεση Μαζωνάκη» – Δεν ζητάμε άδεια για μείωση ΕΦΚ
Ο Παύλος Μαρινάκης απέρριψε την ερμηνεία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως απαιτείται ευρωπαϊκή άδεια για τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα
Παύλος Μαρινάκης