Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι 9 απαντούν σε Κασσελάκη: Χυδαία η ανάρτηση – Δεν μπορεί να κάνει μαχητική αντιπολίτευση

Οι 9 απαντούν σε Κασσελάκη: Χυδαία η ανάρτηση – Δεν μπορεί να κάνει μαχητική αντιπολίτευση

Στην ανάρτηση – επίθεση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης απαντούν οι 9 βουλευτές που αποχώρησαν χθες από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι 9 αποκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ, «κόμμα Κασσελάκη», μιλούν για χυδαία ανάρτηση και στο υστερόγραφό τους του καταλογίζουν θράσος.

Οι βουλευτές που ανήκουν στην ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου αλλά και στους 6+6 αναφέρουν: «Η χυδαιότητα της σημερινής ανάρτησης του κ. Κασσελάκη επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αποχωρήσουμε από το κόμμα Κασσελάκη. Δεν έχουμε καμία διάθεση να ακολουθήσουμε τον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει για τον εαυτό του. Για άλλη μια φορά απαντά στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.

Αν θέλει να κατανοήσει και τους υπόλοιπους πολιτικούς  λόγους των μαζικών αποχωρήσεων χιλιάδων αγωνιστών από το κόμμα του, τον παραπέμπουμε στη χθεσινή δήλωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και στα δεκάδες άλλα κείμενα αποχωρήσεων που έχουν κατατεθεί τις τελευταίες ημέρες, λαμβάνοντας υπόψη μας το σοβαρό ενδεχόμενο να νομίζει οτι είναι «πουμαρό».

Η δική μας υποχρέωση είναι η επιλογή της ευθύνης και της ελπίδας: η μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην επικίνδυνη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κάτι που είναι φανερό ότι ο κ. Κασσελάκης αδυνατεί να υπηρετήσει.

Υ,Γ Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται πολύ θράσος ένας άνθρωπος που δεν έχει υπάρξει στην Αριστερά παρά μόνο ως διεκδικητής ή κάτοχος καρέκλας να κάνει μαθήματα ανιδιοτέλειας σε ανθρώπους που έχουν δώσει πολιτικές και κοινωνικές μάχες επι πολλά χρόνια στα κινήματα και στο κόμμα χωρίς καμία απολύτως καρέκλα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις