Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι αλλαγές που προωθούνται στην εκπαίδευση στο επίκεντρο της συνάντησης Σακελλαροπούλου – Κεραμέως

Οι αλλαγές που προωθούνται στην εκπαίδευση στο επίκεντρο της συνάντησης Σακελλαροπούλου – Κεραμέως

Πολλές είναι οι αλλαγές που βρίσκονται στα σκαριά στην εκπαίδευση και το θέμα αυτό βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κ. Κεραμέως αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, που έχει ως στόχο την αναβάθμιση του σχολείου, τη μεγαλύτερη αυτονομία των εκπαιδευτικών, καθώς και την ενίσχυση της ισότιμης πρόσβασης στην εκπαίδευση για όλους.

«Η πρόεδρος της Δημοκρατίας επιδεικνύει σταθερό ενδιαφέρον για τα εκπαιδευτικά ζητήματα», δήλωσε η κ. Κεραμέως μετά τη συνάντηση. Επίσης, ενημέρωσε, την κ. Σακελλαροπούλου, όπως είπε, «πρώτον, για το νομοσχέδιο που αφορά την αναβάθμιση του σχολείου και την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών. Δεύτερον, για την επιτυχή, χάρη και στις άοκνες προσπάθειες σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας, ολοκλήρωση της σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς, παρά τις αντιξοότητες, καθώς και για τον σχεδιασμό μας για το σχολείο που ξεκινά τον Σεπτέμβριο με σημαντικές καινοτομίες».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις