Πολιτική

Οι διακοπές των Χριστουγέννων των πολιτικών αρχηγών

Ποιοι θα μείνουν στην Αθήνα και ποιοι θα πάρουν τα βουνά

Οικογενειακά όπως οι περισσότεροι, θα περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί τα Χριστούγεννα στην Κρήτη. Σήμερα (24/12/24) αμέσως μετά τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου θα φύγει για Χανιά. Και όπως είπε όταν ρωτήθηκε για το όνομα του/της επόμενου προέδρου της Δημοκρατίας, εκεί έχει και βουνό και θάλασσα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με τον γιό του Μαρίνο θα κάνουν ολιγοήμερες διακοπές στα Τρίκαλα που φημίζονται για τον στολισμό τους αλλά και τον Μύλο των Ξωτικών.

Ο νιόπαντρος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μετά τα κάλαντα στην Κουμουνδούρου, θα μεταβεί με τη σύζυγό του Τατιάνα Παπαδοπούλου  στη Θέρμη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα κάνει Χριστούγεννα στην Αθήνα και ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε μετά από πολλές ημέρες από τις ΗΠΑ θα βρίσκεται στην Αθήνα. Θα ακούσει τα παραδοσιακά κάλαντα στα γραφεία του νέου του κόμματος στον Ταύρο και το απόγευμα θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό γεύμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
58
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
6