Τετάρτη, 15 Μαΐ
21oC Αθήνα

Οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία “φρενάρουν” τα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα

Οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία “φρενάρουν” τα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα

Οι ραγδαίες εξελίξεις στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας με το κόμμα πλέον να μην έχει ουσιαστικά αρχηγό, έχει βάλει φρένο στα σχέδια του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για τη σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

Μετά τη δήλωση του κ. Τσίπρα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο περί συναίνεσης ο πρωθυπουργός είχε σχεδιάζει να ζητήσει τη σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να προσπαθήσει να έχει τη στήριξη σε κρίσιμα εθνικά θέματα και άλλα σοβαρότατα, όπως το ασφαλιστικό.

Ωστόσο, οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία ματαιώνουν τα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μάλιστα σκόπευε ακόμα και αυτή την εβδομάδα να συγκαλέσει το Συμβούλιο για θέματα, όπως το προσφυγικό, την παιδεία, το ασφαλιστικό και φυσικά τα δημοσιονομικά.

Βέβαια, τώρα με τη Νέα Δημοκρατία χωρίς αρχηγό ουσιαστικά αυτό δεν μπορεί να γίνει για αυτό το Μαξίμου επεξεργάζεται σενάρια της δημιουργίας επιτροπών από τα κόμματα που θα συζητήσουν τα συγκεκριμένα θέματα, μέχρι η Νέα Δημοκρατία να βρει τους ρυθμούς της και να γίνει το Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε