Πολιτική

Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Μπενιαμίν Νετανιάχου για τα 75α γενέθλιά του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε σήμερα (21.10.2024) με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, σήμερα κλείνει τα 75α του χρόνια, κάτι που έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον πάρει τηλέφωνο για τα «χρόνια πολλά».

Ευχές μέσω τηλεφώνου έδωσε επίσης ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και ο καγκελάριος της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου συναντήθηκε επίσης νωρίτερα σήμερα στην Ιερουσαλήμ με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα»
Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για τα κειμήλια που επιστρέφονται στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία: «Η καλύτερη απάντηση είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
238