Πολιτική

Οι κουραμπιέδες του Μανώλη Γλεζου στους δημοσιογράφους στην ΕΣΗΕΑ

Τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ επισκέφθηκε σήμερα το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και πρώην ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος για να ευχηθεί στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ ενόψει των εορτών.

Ο Μανώλης Γλέζος σε μία επίσκεψη η οποία χαρακτηρίζεται συμβολική ως κίνηση στήριξης του κλάδου των δημοσιογράφων, πρόσφερε κουραμπιέδες στο προσωπικό της Ένωσης Συντακτών.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή του «ευχαριστεί τον συνάδελφο δημοσιογράφο Μανώλη Γλέζο και του εύχεται καλές γιορτές με υγεία και αγάπη».
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας
«Μπρα ντε φερ» ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για τη μη πλήρωση των θέσεων στην ηγεσία των Ανεξάρτητων Αρχών
«Δε θυμάμαι ξανά να γίνεται συνεδρίαση και να καλύπτονται τα 3/5 και, αντί ο Πρόεδρος της Βουλής, να προχωρήσει στην πλήρωση της θέσης του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής, να το βάζει στα πόδια»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης