Πολιτική

Οι ωραίες της Βουλής και η γυναίκα μυστήριο [pics]

Νέες και παλιές βουλευτίνες έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα στην Βουλή για την ορκωμοσία και πολλές εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους. Ανάμεσά τους και μια πιθανότατα προσκεκλημένη η οποία αποτέλεσε μυστήριο για τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αλλά τράβηξε τα βλέμματα.

Όσες κατάφερε να πιάσει ο φωτογραφικός φακός σχολιάστηκαν για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση και το ντύσιμό τους μια τέτοια μέρα. Άλλες έφτασαν μόνες και άλλες συνοδεύτηκαν από οικογένεια και φίλους. Άννα Καραμανλή, Δόμνα Μιχαηλίδου, Κατερίνα Μονογιού, Νόνη Δούνια, Έφη Αχτσιόγλου, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ραλλία Χρηστίδου με το μηχανάκι της, Έλενα Ράπτη, Θεοδώρα Τζάκρη, Κατερίνα Νοτοπούλου και η γυναίκα μυστήριο.

annakaramanli domna monogiou nonh axtsioglou olga rallia rapth tzakrhnotopoulou voulhoraies

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρκόπουλος για επεισόδια στη Νίκαια: Ηθικά υπεύθυνος ο Παπανικολάου, υπήρξε απόπειρα λιντσαρίσματος του Γεωργιάδη
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «αμυντική» τη στάση της αστυνομίας και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των εργαζομένων γιατρών του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας «χουλιγκανισμό» και «υποκινούμενη ένταση»
Μαρκόπουλος 6
Θανάσης Κοντογεώργης για δημοσκοπήσεις: «Υπάρχει κοινό 38% με 40% που ζητά σταθερότητα και περιμένει»
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ σχολίασε τη μέτρηση της Metron Analysis, επισημαίνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική «απευθύνεται σε όλους» και επαναλαμβάνοντας πως στόχος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αυτοδυναμία
Θανάσης Κοντογεώργης 5