Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Οι «Σπαρτιάτες» ευχαρίστησαν τον Ηλία Κασιδιάρη και από το βήμα της Βουλής

Οι «Σπαρτιάτες» ευχαρίστησαν τον Ηλία Κασιδιάρη και από το βήμα της Βουλής

Μετά τις ευχαριστίες του επικεφαλής του κόμματος «Σπαρτιατών», τη νύχτα των εκλογών, στον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη και παρά τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, βουλευτές του κόμματος – κατά τις προγραμματικές δηλώσεις – επανέλαβαν την… ευγνωμοσύνη τους προς το φυλακισμένο πρώην ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής και μάλιστα μέσα από τη Βουλή. 

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κόμματος «Σπαρτιάτες», Αθανάσιος Χαλκιάς, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που τους στήριξαν δεν δίστασε μέσα από το βήμα της Ελληνικής Βουλής να ευχαριστήσει τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη για τη στήριξή του.

Στον Ηλία Κασιδιάρη αναφέρθηκε και ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Μανούσος προσπαθώντας να κρατήσει χωρίς αποστάσεις.

Σημειώνεται, πως ο Αθανάσιος Χαλκιάς είπε: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών εισήλθε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίον ευχαριστώ θερμά».

Ακολούθως, σήμερα ο Γιώργος Μανούσος, βουλευτής του κόμματος, σημείωσε: «Μολονότι το κόμμα Σπαρτιάτες μπήκε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, αυτό δεν σημαίνει – επειδή ακούστηκε χθες, αν μου επιτρέπετε – ότι είμαστε συνέχεια κάποιου ναζιστικού μορφώματος. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές, είμαστε απλά λαϊκά παιδιά, άπαντες.

Εγώ συγκεκριμένα ήρθα εδώ στην Εθνική Αντιπροσωπεία ενώ εργάζομαι σε δύο δουλειές, με δύο μικρά παιδιά. Αυτό που γίνεται, να στοχοποιείτε ανθρώπους χωρίς να γνωρίζετε το ποιόν τους, είναι, πέρα από πολιτικά ανήθικο, και ανεπίτρεπτο», είπε ο βουλευτής των «Σπαρτιατών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις