Πολιτική

Οικονόμου αδειάζει Κυρανάκη: Δεν είναι συμπεριφορά που ταιριάζει σε βουλευτές της παράταξής μας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αρνητικά σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου τα όσα καταλόγισε στην κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης με ανάρτησή του στα social media για την κατάσταση στις φοιτητικές εστίες και στα Πανεπιστήμια.

«Η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και η εύκολη κριτική σε όσους έχουν την ευθύνη στο πεδίο δεν είναι συμπεριφορά που ταιριάζει σε βουλευτές της παράταξής μας», είπε ο Γιάννης Οικονόμου αδειάζοντας τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Και πρόσθεσε: «Η κυβέρνησή μας έχει αποδείξει ότι έχει σχέδιο και βούληση και πετυχαίνει αποτελέσματα στον τομέα της αναβάθμισης του ελληνικού πανεπιστημίου. Δεν θα είχαν έρθει, αν δεν είχαμε κερδίσει σημαντικές πολιτικές μάχες για να πετύχουμε την κατάργηση του ασύλου την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας την κατάρτιση σχεδίων ασφάλειας. Αυτά, μας δίνουν την δυνατότητα να φτάνουμε σε επιτυχίες όπως αυτή στου Ζωγράφου και να σπάμε αποστήματα σε χώρους που λυμαίνονταν συμμορίες και τώρα γίνονται βιβλιοθήκες. Είναι άδικο στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων να μηδενίζεται μια προσπάθεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη