Πολιτική

Οικονόμου για Πορτοσάλτε: Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την επίθεση με γκαζάκια εναντίον του σπιτιού που διαμένει με την οικογένειά του ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, σχολίασαν τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, όσο και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης. 

«Η επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Ούτε ο ίδιος πρόκειται να καμφθεί, ούτε η ελευθερία του λόγου στην Πατρίδα μας θα πληγεί από τέτοιους τραμπουκισμούς», τόνισε σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Οικονόμου.

Δείτε την ανάρτηση 

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Χαρακτήρισε την επίθεση τρομοκρατική και σημείωσε ότι η Πολιτεία θα επιληφθεί, ώστε οι υπεύθυνοι να βρεθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
12
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 191
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7