Πολιτική

Οικονόμου για ΣΥΡΙΖΑ: Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο και στη δύναμη της αλήθειας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Κανένα ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέχει στο χρόνο και στη δύναμη της αλήθειας” ανέφερε σε δήλωση του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στη “διάψευση των ισχυρισμών του κ. Τσίπρα για υπερκέρδη 1,4 δισ.” από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Ο κ.Οικονόμου κάλεσε τον κ.Τσίπρα “να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό, τον οποίο και προσπάθησε για ακόμη μια φορά να εξαπατήσει από βήματος Κοινοβουλίου”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε συγκεκριμένα: “Η ΡΑΕ, την οποία επικαλείται διαρκώς ο ΣΥΡΙΖΑ, με επίσημη ανακοίνωσή της, πριν από λίγο, διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι με περισσό θράσος δήλωναν τις τελευταίες 24 ώρες πως η ΡΑΕ έχει τάχα δώσει στοιχεία στην Κυβέρνηση για «ουρανοκατέβατα κέρδη» ύψους 1,4 δισ. ευρώ και πως η Κυβέρνηση τα αγνοεί καλύπτοντας την αισχροκέρδεια”.

Προσέθεσε ότι η ΡΑΕ δηλώνει ρητά ότι «βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης λήψης και επαλήθευσης των στοιχείων», ώστε, μετά την οριστικοποίηση της μεθοδολογίας, να προχωρήσει στην «ανάλυση και τον προσδιορισμό των ποσών».

“Κανένα ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέχει στο χρόνο και στη δύναμη της αλήθειας. Μετά την ανακοίνωση της ΡΑΕ ο κ. Τσίπρας είναι ηθικά και πολιτικά έκθετος. Οφείλει άμεσα να ανασκευάσει και να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, τον οποίο και προσπάθησε για ακόμη μια φορά να εξαπατήσει από βήματος Κοινοβουλίου” ανέφερε ο κ.Οικονόμου, και κατέληξε:

“Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, στο 90% των υπερκερδών, θα μπει έκτακτη φορολόγηση και θα επιστραφεί στον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να ενισχυθεί και άλλο η κοινωνία. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ λαϊκίζει ασύστολα και ψεύδεται απροκάλυπτα η κυβέρνηση θα βρίσκεται με πράξεις, με κάθε μέτρο που είναι δυνατόν, δίπλα στους πολίτες”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης κατά Γεωργιάδη: «Βγάλε το σκασμό, ακροδεξιό παρτάλι δεν μπορείς να φτάσεις το μπόι της ηθικής της Αριστεράς»
Με μια ανάρτηση σε υψηλούς τόνους και γεμάτη βαρείς χαρακτηρισμούς, ο βουλευτής Χανίων απαντά στον υπουργό Υγείας για τις αναφορές του στη διακυβέρνηση Τσίπρα
Γεωργιάδης και Πολάκης 16
«Τύμπανα πολέμου» στον ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Επιτροπή: Μετά τον Παππά, και ο Αλεξιάδης ζητά καθαρές λίστες από τον Φάμελλο
Νέες αιχμές περί αδιαφάνειας στην Κουμουνδούρου, με βολές κατά της ηγεσίας για τη σύνθεση του σώματος και φόντο την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές μετά την επανεμφάνιση Τσίπρα
Αλεξιάδης και Παππάς
Έκρηξη Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τα γλυκά του Ξανθόπουλου: «Την ώρα που πάει να γίνει συγκάλυψη θέλετε να κεράσετε»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αντέδρασε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παύση για να κεράσει λόγω της ονομαστικής του εορτής, ενώ συζητούνταν τα αιτήματα για τις υποκλοπές
Κωνσταντοπούλου και Ξανθόπουλος
Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: «Αλέξη μου, άσε τα περί ηθικού πλεονεκτήματος, απόλαυσε τη βίλα με 500 ευρώ στο Σούνιο»
Σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της ΕΛΑΣ, τα οποία είπαν πως η υπόθεση υποκλοπών έχει μπει στο αρχείο είπε: «Οι ''υποκλοπές'' δεν έχουν τεθεί στο αρχείο και μάλιστα δύο φορές; Γιατί τις επαναφέρουν τότε; Αυτό είναι κακό αρχείο και το άλλο το καλό; Ας τα αφήσουν λοιπόν αυτά»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλέξης Τσίπρας 13