Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Οικονόμου για την εκκένωση κατάληψης στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο: «Καμιά ανοχή σε παραβατικές και βίαιες συμπεριφορές»

Οικονόμου για την εκκένωση κατάληψης στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο: «Καμιά ανοχή σε παραβατικές και βίαιες συμπεριφορές»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στα social media στη μεγάλη επιχείρηση που έκανε σήμερα (21.10.2023) τις πρώτες πρωινές ώρες η αστυνομία και οδήγησε στην εκκένωση της κατάληψης που είχε γίνει σε χώρο του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Ο Γιάννης Οικονόμου ξεκαθάρισε στην ανάρτηση που έκανε για την κατάληψη στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο ότι: «δεν υπάρχει η παραμικρή ανοχή σε παραβατικές και βίαιες συμπεριφορές, όσες φορές και αν χρειαστεί, αδιαπραγμάτευτα ενάντια στη βαριοπούλα και κάθε έκνομη δράση».

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου  στο Χ (πρώην Twitter) για τα όσα έγιναν στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο ανέφερε:

«Χώρος στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, που είχε επανακαταληφθεί, εκκενώθηκε σήμερα από κλιμάκιο της ΕΛΑΣ, με τη συνδρομή της ΟΠΠΙ, παρουσία του Κοσμήτορα της Σχολής. Τα δημόσια πανεπιστήμια είναι χώροι έρευνας και εκπαίδευσης και αποδίδονται στους φοιτητές και τους καθηγητές. Δεν υπάρχει η παραμικρή ανοχή σε παραβατικές και βίαιες συμπεριφορές. Όσες φορές και αν χρειαστεί, αδιαπραγμάτευτα ενάντια στη βαριοπούλα και κάθε έκνομη δράση».

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις