Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν μπορεί να μιλά για Δικαιοσύνη έχοντας στο πλευρό του Παππά και Παπαγγελόπουλο

Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν μπορεί να μιλά για Δικαιοσύνη έχοντας στο πλευρό του Παππά και Παπαγγελόπουλο

Από την λέξη «δικαιοσύνη» που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την παρουσίαση των προτάσεών του για τις μεταφορές, «πιάστηκε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για να απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν πείθει κανέναν όταν μιλάει για δικαιοσύνη ο κ. Τσίπρας, ο άνθρωπος που εξακολουθεί να έχει δίπλα του τους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο, αμετάκλητα καταδικασμένους από την Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έμεινε μόνο στη λέξη «δικαιοσύνη», αλλά απάντησε και σε άλλες φράσεις – συνθήματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας που επίσης προσπάθησε, με ψέματα και σκευωρίες, να ενοχοποιήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους με ανύπαρκτα σκάνδαλα. Δεν πείθει όταν μιλάει για τα δημόσια έργα αυτός που δεν προχώρησε τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα -Πύργος εξαιτίας συνεχών κατατμήσεων του έργου, για να ωφελήσει συγκεκριμένο εργολάβο, και που έφτασε στο σημείο να εγκαινιάζει μουσαμάδες στο Μετρό Θεσσαλονίκης».

Και ο κ. Οικονόμου κατέληξε λέγοντας: «Με σχέδιο και κόπο αφήσαμε οριστικά πίσω μας την Ελλάδα του 2019, την Ελλάδα της υστέρησης, την Ελλάδα των ψεμάτων, των αυταπατών και της αναποτελεσματικότητας. Η Ελλάδα βαδίζει μπροστά, σταθερά και δυνατά».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις