Πολιτική

Οικονόμου: Ο Ερντογάν επιχείρησε ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας – Η Ελλάδα δεν θα ξαναυπάρξει αδύναμη, ένας παρίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις προκλητικές δηλώσει του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου σχολιάζοντας την εξωφρενική δήλωση του Τούρκου προέδρου στον ελληνικό λαό να «δώσει ένα μάθημα, μέσω της δημοκρατικής οδού, στους κυβερνώντες» τόνισε πως «είναι απολύτως προφανές ότι η συνεχής ισχυροποίηση της χώρας μας σε όλα τα μέτωπα, κάνει τον κ. Ερντογάν να αισθάνεται εξαιρετικά άβολα και να ξεπερνά κάθε όριο».

Όπως επισήμανε ο κ. Οικονόμου «επιχείρησε ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρα μας. Είναι απολύτως φυσικό ο κ. Ερντογάν να μην αισθάνεται άνετα με μια κυβέρνηση που σημειώνει επιτυχίες για την πατρίδα, με μια κυβέρνηση που δυναμώνει τη χώρα με ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα που εδραιώνει τη θέση μας ως παράγοντα σταθερότητας, είναι φυσικό να ενοχλείται με έναν πρωθυπουργό που έχει ανεβάσει την εκπροσώπηση της χώρας σε άλλα στάνταρ, που τον χειροκροτούσε όρθιο το Κογκρέσο, που συναντά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, που υπογράφει μεγάλες συμφωνίες, που μεγαλώνει την επικράτεια με τις συμφωνίες που υπογράφει για ΑΟΖ, που έχει καταστήσει πρωταγωνίστρια την Ελλάδα στα Βαλκάνια με κρίσιμες ενεργειακές συμμαχίες, είναι κατανοητό να είναι δυσαρεστημένος που η κυβέρνηση εξασφαλίζει συνθήκες σταθερότητας».

«Αυτή τη στεναχώρια του ο κ. Ερντογάν ας την κρατήσει για τον εαυτό του. Η ελληνική κοινωνία έχει την ωριμότητα και την ιστορική γνώση να κλείνει τα αυτιά της στις απίστευτες προκλήσεις. Όσο και να ενοχλείται ο κ. Ερντογάν, θα συνεχίσουμε . Οι επιτυχίες της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη είναι επιτυχίες της πατρίδας, σηκώνουν την Ελλάδα ψηλότερα, σηματοδοτούν τη δυναμική επιστροφή της Ελλάδας σε όλα τα μέτωπα. Όσο εξοργίζεται ο κ. Ερντογάν, η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσουν προς την κατεύθυνση αυτή» τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Η πατρίδα μας δεν θα ξαναυπάρξει αδύναμη, ένας παρίας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Πρωτοφανής επιχείρηση σπίλωσης του Νίκου Ανδρουλάκη – Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει να κινείται στο βούρκο
«Όλα θα λυθούν εκεί που πρέπει, στη δικαιοσύνη. Αναμένουμε τη δημόσια δέσμευση του ίδιου και της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν θα κρυφτούν πίσω από την ασυλία του»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει ψέματα – Η οικογένειά του εισπράττει 10.000 ευρώ τον μήνα
«Εγώ δεν έχω σκοπό να πάω τον Ανδρουλάκη στα δικαστήρια - Είναι ένας βαθύπλουτος, ένα εκατ. από εδώ και ένα από εκεί, και τώρα τον έπιασε ο πόνος για τον φτωχό Έλληνα»
Άδωνις Γεωργιάδης 17
Με τη Μαρία Καρυστιανού ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός – «Δεν θα μπορούσα να λείπω από μια τέτοια ιστορική συγκυρία», είπε για το νέο κόμμα
Την Πέμπτη το βράδυ η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε ότι η ανακήρυξη του νέου κόμματος θα γίνει στις 21 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη
Καρυστιανού 107
Αυλαία για το συνέδριο της ΝΔ: «Η Ελλάδα του 2030» του Κυριάκου Μητσοτάκη, η απουσία Καραμανλή και η απάντηση στους αμφισβητίες
Ο Κ. Μητσοτάκης, αναμένεται να ασκήσει κριτική στη αντιπολίτευση, στην οποία προσάπτει ότι αποκλειστικός της στόχος είναι να πέσει η κυβέρνηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 18