Πολιτική

Οικονόμου σε Ακρίτα: Θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε όσους παριστάνουν τον παλικαρά ή τον σερίφη

«Θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε ακραίες, απάνθρωπες και φασιστικές πρακτικές ατόμων που παριστάνουν τον παλικαρά ή τον σερίφη». Αυτό, ήταν το μήνυμα που έστειλε από την Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα σχετικά με τους “σερίφηδες” μεταναστών στον Έβρο και αλλού.

Ο Γιάννης Οικονόμου, χαρακτήρισε απαράδεκτες και απάνθρωπες τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους με ιδεοληψίες και κόμπλεξ που προχωρούν σε αντιποίηση αρχής θέλοντας να υποκαταστήσουν την δράση της αστυνομίας.

Χαρακτήρισε τραγικό και απαράδεκτο το θλιβερό περιστατικό του Έβρου και δεν αρνήθηκε πως  ενδεχομένως τέτοιες συμπεριφορές μπορεί να ενθαρρύνονται και από εκλεγμένους βουλευτές που για ψηφοθηρικούς λόγους προωθούν ή ανέχονται τέτοιες πρακτικές.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ‘Ελενα Ακρίτα, μίλησε «για ακροδεξιούς πολιτοφύλακες που έχουν βρει στοργική αγκαλιά στο κόμμα Βελόπουλου και οι οποίοι φυλακίζουν παράνομα μετανάστες που αποκαλούν κομμάτια», λέγοντας ότι θα  πρέπει να πέσει βαρύς ο πέλεκυς σε αυτούς τους ανθέλληνες- όπως τους χαρακτήρισε – που κάνουν κακό στην χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 3
«Ολική επαναφορά» του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ο Φάμελλος με Στέργιο Καλπάκη και νέα πρόσωπα στην Πολιτική Γραμματεία
Στα όργανα μετέχουν νέα ηλικιακά και κομματικά στελέχη ενώ και οι παλαιότεροι που βρίσκονται στην ηγετική ομάδα δεν έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα αρνητικά
Ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Στέργιο Καλπάκη 3