Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Οικονόμου: Το 2023 θα πετύχουμε περισσότερα, χωρίς ψέματα αλλά με συνεχή προσπάθεια

Οικονόμου: Το 2023 θα πετύχουμε περισσότερα, χωρίς ψέματα αλλά με συνεχή προσπάθεια

Το 2023 με πείρα, όραμα και γνώση θα πετύχουμε περισσότερα, ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου. «Ας καλωσορίσουμε το 2023 με ελπίδα και αυτοπεποίθηση. Υγεία, ευτυχία, προκοπή και χαμόγελα! Καλή μας χρονιά!», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Οικονόμου, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, στο μήνυμά του για το 2023 υπογραμμίζει ότι «τη νέα χρονιά – με πείρα, όραμα και γνώση – θα πετύχουμε περισσότερα».

«Το 2022, παρά τις δυσχέρειες που ζήσαμε, Πολιτεία και πολίτες, μείναμε όρθιοι και πετύχαμε πολλά. Τη νέα χρονιά – με πείρα, όραμα και γνώση – θα πετύχουμε περισσότερα. Χωρίς ψέματα, εύκολες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, αλλά με διαρκή προσπάθεια∙ πάντοτε στο φως της αλήθειας και της αποτελεσματικότητας. Στο κατώφλι του νέου χρόνου η σκέψη μας στρέφεται στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ας ονειρευτούμε μαζί τους τα πολλά καλύτερα που έρχονται έναντι όσων αφήνουμε πίσω. Και ύστερα να τα διεκδικήσουμε πλάι τους. Ας καλωσορίσουμε το 2023 με ελπίδα και αυτοπεποίθηση. Υγεία, ευτυχία, προκοπή και χαμόγελα! Καλή μας χρονιά!», αναφέρει.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις