Πολιτική

Οικονόμου: Το 2023 θα πετύχουμε περισσότερα, χωρίς ψέματα αλλά με συνεχή προσπάθεια

Το 2023 με πείρα, όραμα και γνώση θα πετύχουμε περισσότερα, ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου. «Ας καλωσορίσουμε το 2023 με ελπίδα και αυτοπεποίθηση. Υγεία, ευτυχία, προκοπή και χαμόγελα! Καλή μας χρονιά!», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Οικονόμου, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, στο μήνυμά του για το 2023 υπογραμμίζει ότι «τη νέα χρονιά – με πείρα, όραμα και γνώση – θα πετύχουμε περισσότερα».

«Το 2022, παρά τις δυσχέρειες που ζήσαμε, Πολιτεία και πολίτες, μείναμε όρθιοι και πετύχαμε πολλά. Τη νέα χρονιά – με πείρα, όραμα και γνώση – θα πετύχουμε περισσότερα. Χωρίς ψέματα, εύκολες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, αλλά με διαρκή προσπάθεια∙ πάντοτε στο φως της αλήθειας και της αποτελεσματικότητας. Στο κατώφλι του νέου χρόνου η σκέψη μας στρέφεται στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ας ονειρευτούμε μαζί τους τα πολλά καλύτερα που έρχονται έναντι όσων αφήνουμε πίσω. Και ύστερα να τα διεκδικήσουμε πλάι τους. Ας καλωσορίσουμε το 2023 με ελπίδα και αυτοπεποίθηση. Υγεία, ευτυχία, προκοπή και χαμόγελα! Καλή μας χρονιά!», αναφέρει.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ακρίτα για Τσίπρα: Είναι φάουλ που ζητάει από βουλευτές που θέλουν να τον ακολουθήσουν, να παραιτηθούν
Η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της τόνισε ότι η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο δραστήρια στη Βουλή, με τους δέκα πρώτους βουλευτές στο Vouliwatch να ανήκουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
H Έλενα Ακρίτα
Μαρινάκης για Σαμαρά: «Αν κάποιοι παλιοί πολιτικοί ανακάλυψαν τα ρουσφέτια το 2026, πάμε να ανακαλύψουμε την Αμερική» – Υποχρεωτική η άρση ασυλίας
«Ακούω για κακουργήματα. Δεν υπάρχει κακούργημα εξ αμελείας. Υπάρχει δόλος. Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας αλλά είναι άλλο το κακούργημα και άλλο το πλημμέλημα»
Παύλος Μαρινάκης
Στο φως οι διάλογοι της δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαι η Κατερίνα Παπακώστα βουλευτής Τρικάλων» – «Να κόψουμε να τα βάλουμε στους δικούς μας»
Οι συνομιλίες αυτές, που έχουν καταγραφεί την περίοδο 2020-2021, αφορούν πολιτικά πρόσωπα, στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ και παραγωγούς, και επικεντρώνονται στον τρόπο διαχείρισης και κατανομής των κοινοτικών επιδοτήσεων
Η Κατερίνα Παπακώστα 70
Ορκίστηκαν οι Μαργαρίτης Σχοινάς, Ευάγγελος Τουρνάς και Μακάριος Λαζαρίδης
Στο νέο σχήμα, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Μαργαρίτης Σχοινάς με υφυπουργό τον Μακάριο Λαζαρίδη, ενώ το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας περνά στον Ευάγγελο Τουρνά
Η ορκωμοσία Σχοινά, Λαζαρίδη και Τουρνά 14