Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Όλγα Γεροβασίλη: Γιατί αρνήθηκα την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Όλγα Γεροβασίλη: Γιατί αρνήθηκα την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Παρ’ ότι πολλοί το περίμεναν, η Όλγα Γεροβασίλη δεν θα είναι η νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, τελικά αυτό δεν έγινε.

Προσερχόμενη στην Βουλή για την ορκωμοσία των βουλευτών, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ως δεν δέχτηκε αυτό το ρόλο, σε μία τόσο κρίσιμη και σύνθετη περίοδο η διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γίνει με την καλύτερη, δυνατότερη εκπροσώπηση από όλες τις θέσεις. Απαιτείται συνοχή. «Ο ρόλος του αντιπροέδρου της Βουλής επίσης θα είναι κρίσιμος. Είμαι παρούσα» είπε, μιας και προορίζεται για να είναι αντιπρόεδρος της Βουλής.

« Μετά την παραχώρηση του χώρου από τον Αλέξη Τσίπρα, οφείλει ο καθένας μας να ταιριάξει το μπόι με τον ίσκιο του και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν έργο» τόνισε.

Επίσης ρωτήθηκε για το τι θα κάνει εάν ο Αλέξης Τσίπρας φτιάξει νέο κόμμα. Γέλασε και είπε «θα τα δούμε όλα αυτά».

Υποστήριξε επίσης πως «θα είναι μια σύνθετη περίοδος εξαιτίας αυτών που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία και τον ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση για να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας με τη δυνατότερη φωνή που μπορούμε να αρθρώνουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και να διαφυλάξουμε την αδιατάραχτη λειτουργία του Κοινοβουλίου σε αυτή την κρίσιμη περίοδο».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις