Πολιτική

Όλγα Γεροβασίλη: Ο Κασσελάκης μετά τις Ευρωεκλογές προσπαθεί να διώξει όσους διαφωνούν

Τη διαφωνία της με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη και έστρεψε τα πυρά της κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

Η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεόραση του Open και σημείωσε πως μετά τις Ευρωεκλογές πολλές κινήσεις της ηγεσίας είναι κινήσεις ρήξης και διχασμού ενώ αποσκοπούν στην εκδίωξη όσων διαφωνούν με τις θέσεις του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη.

«Τη δύναμη στα πρόσωπα και στα κόμματα τη δίνει ο λαός», κι αυτό δεν μπορεί να είναι έρμαιο στα χέρια κανενός αρχηγού κόμματος, είπε.

Σε αυτό το σημείο έκανε λόγο για «εκκαθάριση», μετά τις εξελίξεις στο εκρηκτικό εσωτερικό του κόμματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για 25η Μαρτίου: Ως νέος Κολοκοτρώνης να φέρουμε την ελευθερία και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας
Με ανάρτησή της στα social media συνέδεσε το μήνυμα της εθνικής επετείου με την αντίσταση στη λήθη και την αδικία, απευθύνοντας ιδιαίτερο κάλεσμα στη νέα γενιά
Μαρία Καρυστιανού 88