Πολιτική

Ολομέτωπη επίθεση Ζαχαράκη σε Τσίπρα για ΕΛΠΕ και… όχι μόνο! video

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση της ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Ζαχαράκη ξεκινά με ένα ειρωνικό σχόλιο για το… ατού του Αλέξη Τσίπρα (σ.σ. την οικονομία) και αναφέρεται εκτός από τα ΕΛΠΕ και σε μια σειρά επενδύσεων στην χώρα.

«Ο κ. Τσίπρας κομπάζει ότι η οικονομία είναι το μεγάλο του ατού, την ώρα που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνον δεν ενθαρρύνει, αλλά υπονομεύει όλες τις μεγάλες επενδύσεις. Στα γραφειοκρατικά εμπόδια που βάζει στο Ελληνικό, την Cosco, την Κασσιόπη και τις Σκουριές, τώρα, προστέθηκε και το ναυάγιο στην ιδιωτικοποίηση των Ελληνικών Πετρελαίων», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη.

Για να προσθέσει: «Η χώρα δεν μπορεί να πληρώνει άλλο την ανικανότητα και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται επενδύσεις και νέες δουλειές, τις οποίες μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να διασφαλίσει».

Δείτε την δήλωση που έκανε η Σοφία Ζαχαράκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φουντώνει η κόντρα κυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τον Μαδούρο – Το «καρφί» Μαρινάκη για τον Τσίπρα
«Αντιλαμβανόμαστε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι με την ανακοίνωση του κ. Τσίπρα οι πολίτες θα θυμηθούν τις στενές σχέσεις, τόσο του ίδιου, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ με το εν λόγω καθεστώς»
Ο Νικολάς Μαδούρο 14
Ο Αλέξης Τσίπρας καταδικάζει τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα: «Πρωτόγνωρη ωμή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου»
«Η δε Ελλάδα μόνο κινδύνους διατρέχει όσο η σημερινή της κυβέρνηση εγκαταλείπει οριστικά την ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 26
Παύλος Μαρινάκης για Βενεζουέλα: «Αναμενόμενη η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, εγείρει ερωτήματα η στάση του ΠΑΣΟΚ»
«Για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για μία ακόμα φορά, η ρηχότητα και οι ιδεοληψίες φαίνεται να κυριαρχούν έναντι της υπευθυνότητας που απαιτούν οι περιστάσεις», συμπλήρωσε
Παύλος Μαρινάκης 37