Πολιτική

Ολομέτωπη επίθεση Ζαχαράκη σε Τσίπρα για ΕΛΠΕ και… όχι μόνο! video

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση της ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Ζαχαράκη ξεκινά με ένα ειρωνικό σχόλιο για το… ατού του Αλέξη Τσίπρα (σ.σ. την οικονομία) και αναφέρεται εκτός από τα ΕΛΠΕ και σε μια σειρά επενδύσεων στην χώρα.

«Ο κ. Τσίπρας κομπάζει ότι η οικονομία είναι το μεγάλο του ατού, την ώρα που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνον δεν ενθαρρύνει, αλλά υπονομεύει όλες τις μεγάλες επενδύσεις. Στα γραφειοκρατικά εμπόδια που βάζει στο Ελληνικό, την Cosco, την Κασσιόπη και τις Σκουριές, τώρα, προστέθηκε και το ναυάγιο στην ιδιωτικοποίηση των Ελληνικών Πετρελαίων», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη.

Για να προσθέσει: «Η χώρα δεν μπορεί να πληρώνει άλλο την ανικανότητα και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται επενδύσεις και νέες δουλειές, τις οποίες μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να διασφαλίσει».

Δείτε την δήλωση που έκανε η Σοφία Ζαχαράκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κομισιόν για Αβραμόπουλο και Qatargate: «Δεν έγινε εσωτερική έρευνα, μόνο έλεγχοι συμμόρφωσης»
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διευκρινίζει ότι το 2022 έλεγξε μόνο την τήρηση των όρων για τη συμμετοχή του πρώην επιτρόπου στη Fight Impunity - Τι είχε υποστηρίξει ο ίδιος και οι εξηγήσεις για τους «κερατάδες»
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Παπανικολάου για «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: «Κλειστή παρέα το κόμμα Καρυστιανού, με καθοδηγητές πρώην στελέχη της Νίκης»
Ο πτέραρχος ε.α. εξήγησε γιατί αποσύρει τη στήριξή του, μιλώντας για απουσία συλλογικών οργάνων, προγράμματος και σαφών θέσεων στα εθνικά θέματα
Μαρία Καρυστιανού
Μητσοτάκης: «Συνοδηγό σε αγωνιστικό θα επέλεγα τον Τσίπρα γιατί έχει κάνει τόσες πιρουέτες που με εμένα οδηγό δεν θα ζαλιζόταν»
Σε μια διαφορετική συνέντευξη, στην πίστα της υπερειδικής του Ράλλυ Ακρόπολις, ο πρωθυπουργός μίλησε για αυτοκίνηση, οδική ασφάλεια, αλκοτέστ και Formula 1
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
22
Προμηνύεται σφοδρή σύγκρουση στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη «σκιώδη κυβέρνηση» Τσίπρα - Στο επίκεντρο οι χειρισμοί Φάμελλου, Πολάκη, Παππά και Δούρου
Ο πρόεδρος του κόμματος επιχειρεί να κρατήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ η εσωκομματική αντιπολίτευση ζητά καθαρές αποφάσεις από την ΚΕ
Παύλος Πολάκης
Ο Παϊτέρης τρολάρει την Λατινοπούλου και την καλεί... για καφέ:  «Αν ζητήσει συγγνώμη, θα την ψηφίσουν 700.000 Ρομά»
Ο γνωστός τραγουδιστής επανέλαβε ότι θεωρεί την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής» και ότι θα ήταν «μεγάλη τιμή και χαρά» να συμμετάσχει σε δικό του βιντεοκλίπ
Παϊτέρης και Λατινοπούλου
17