Πολιτική

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Η εθελόντρια που έγινε υπουργός!

Κτηνίατρος, εθελόντρια Σταθμού Περίθαλψης Άγριας Ζωής Δυτικής Μακεδονίας, είναι η νέα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου γεννήθηκε το 1966 στη Καστοριά, σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 1993 και 1996 τις οποίες κέρδισαν, διαδοχικά, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης, αντίστοιχα.

Το 1998 αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ. Εντάχθηκε ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, Συντονιστικής Επιτροπής και Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.

Εκλέγεται για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχτηκαν» Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παύλος Χρηστίδης στη Βουλή: «Είστε μούφα αντιπολίτευση» – «Ντροπή σας»
«Αποφεύγετε και δεν απαντάτε τι δουλειά είχατε εσείς στην Αθηναϊκή Λέσχη, ο πρόεδρός σας ποιεί την νήσσαν, το έχει ''ράψει''» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παύλος Χρηστίδης 8
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 30% η ΝΔ και δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15% – 7 στους 10 εκτιμούν ότι δε θα σχηματιστεί κυβέρνηση στις εκλογές
Οι νέες ισορροπίες στην κεντροαριστερά μετά την είσοδο της ΕΛ.Α.Σ. και το αποτύπωμα των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων στις επιλογές των ψηφοφόρων
Εκλογές, κάλπες
51