Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ομιλία Ομπάμα: Οι προσφυγοπούλες που “καθηλώθηκαν”! [vid, pics]

Ομιλία Ομπάμα: Οι προσφυγοπούλες που “καθηλώθηκαν”! [vid, pics]

Την ώρα που ο Μπαράκ Ομπάμα έμπαινε στην αίθουσα του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και ο κόσμος σηκώθηκε από τις θέσεις του για να χειροκροτήσει τον Αμερικανό Πρόεδρο, μια παρέα κοριτσιών με μαντήλες στα θεωρεία έκλεβε την παράσταση με τις επευφημίες τους προς τον πλανητάρχη.

Τα κορίτσια, πρόσφυγες απο το Αφγανιστάν που φιλοξενούνται στη δομή του Ελληνικού, δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν με τα κινητά τους τον Αμερικανό Πρόεδρο, ενώ μόλις ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε στους πρόσφυγες και κοίταξε προς την πλευρά τους ξέσπασαν σε ζητωκραυγές φανερά συγκινημένες απο τη μνεία του πλανητάρχη στην ομιλία του.

Τα κορίτσια παρακολουθούν το πρόγραμμα ένταξης στη χώρα μας από την ΜΚΟ Μέλισσα και, όπως είπε στο newsit.gr η σύνοδός τους, είχαν ζητήσει να δώσουν το παρών στην ομιλία του ιδρύματος Νιάρχος προκειμένου να δουν απο κοντά τον Μπαράκ Ομπάμα.

“Ήρθα να συναντήσω τον Μπαράκ Ομπάμα και νομίζω πως είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Ήρθα για να ακούσω την ομιλία του καθώς συμπαθεί εμάς τους πρόσφυγες”, λεει στο newsit.gr η 15χρονη Τζέμιλι που δηλώνει ικανοποιημένη από τα όσα είπε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών για το μέλλον της ίδιας και των ανθρώπων που ξεριζώθηκαν απο τις πατρίδες τους.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμμου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε